De groenten (19) Green Cars, toen al…
De groenten (19) Green Cars, toen al…

De groenten (19) Green Cars, toen al…

Deze bus werd naast vakantiereizen ingezet op de lijndienst van Mulder tussen Hoensbroek Kasteel een Heerlen Station. De Bus had in Heerlen een vaste standplaats, als eerste naast de bioscoop. Niemand die daar ooit twijfelde aan waar hij moest zijn, of welk poortje je moest hebben. De bus reed via de Husken en de Vrank naar Hoensbroek. We zijn tig jaar geleden eens met een van de bussen van Mulder net na de Vrank van de weg geraakt terwijl er sneeuw lag. Half in de greppel stond alles vast en konden we te voet verder. Mobiele telefonie was nog niet uitgevonden….

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

8 Comments

 1. Kakel

  Wees eerlijk: die tijd had toch ook weer wat? Wij waren net verhuisd vanuit Rotterdam naar een boerengat en moesten in een aftandse bus naar school in de stad. Op van die stoelen met springveren. Je bleef stuiteren als je achterin zat (-:
  Leuke foto, Sjoerd!

 2. logbankje

  Het is nu een oldtimer de bus.
  Je hebt er dubbele herinneringen aan, de laatste was de mist prettige. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  En een verjaardagsplaatje.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.