Eruit

Als de haan op woensdag kraait moet ik gaan werken. Op mijn vrije woensdag mag ik dus aantreden bij de baas. Vanochtend een demo geven en vanmiddag een cursus volgen. Er waren drie mogelijkheden, een woensdag, een woensdag of een woensdag. Ik dacht never, doe mij maar een woensdag… De foto is een in het weekend toevallig gefotografeerde haan die heel veel geluid maakte…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. Kakel

    Toen ik nog bij mijn ouders woonde, hadden de buren zo’n haan. Iedere ochtend om vier uur trok dat beest zijn strot open. En ik werd er wakker van…
    Nou ja, dan maar voor de woensdag kiezen (-:
    Lieve groet.

  2. Normaliter is woensdag gehaktdag, maar ik zou nu die haan in de pan doen. Knoflooksaus of satesaus erbij en gebakken aardappelen. Mooi dat ze je de keuze geven tussen woensdag, woensdag en woensdag, zo makkelijk zijn ze bij mij op het werk niet!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe uw reactie gegevens worden verwerkt.