Eruit
Eruit

Eruit

Als de haan op woensdag kraait moet ik gaan werken. Op mijn vrije woensdag mag ik dus aantreden bij de baas. Vanochtend een demo geven en vanmiddag een cursus volgen. Er waren drie mogelijkheden, een woensdag, een woensdag of een woensdag. Ik dacht never, doe mij maar een woensdag… De foto is een in het weekend toevallig gefotografeerde haan die heel veel geluid maakte…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

 1. Kakel

  Toen ik nog bij mijn ouders woonde, hadden de buren zo’n haan. Iedere ochtend om vier uur trok dat beest zijn strot open. En ik werd er wakker van…
  Nou ja, dan maar voor de woensdag kiezen (-:
  Lieve groet.

 2. Normaliter is woensdag gehaktdag, maar ik zou nu die haan in de pan doen. Knoflooksaus of satesaus erbij en gebakken aardappelen. Mooi dat ze je de keuze geven tussen woensdag, woensdag en woensdag, zo makkelijk zijn ze bij mij op het werk niet!

 3. logbankje

  Gelukkig kon je kiezen, jammer dat het alleen woensdagen waren dat zou je altijd zien.
  Je zou de haan een schoen naar de kop gooien. Hans

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.