Eruit

Als de haan op woensdag kraait moet ik gaan werken. Op mijn vrije woensdag mag ik dus aantreden bij de baas. Vanochtend een demo geven en vanmiddag een cursus volgen. Er waren drie mogelijkheden, een woensdag, een woensdag of een woensdag. Ik dacht never, doe mij maar een woensdag… De foto is een in het weekend toevallig gefotografeerde haan die heel veel geluid maakte…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

 1. Als ik mocht kiezen zou ik… hahahaha gelukkig is het alweer weekend, geniet er maar van vandaag!

  X

 2. Toen ik nog bij mijn ouders woonde, hadden de buren zo’n haan. Iedere ochtend om vier uur trok dat beest zijn strot open. En ik werd er wakker van…
  Nou ja, dan maar voor de woensdag kiezen (-:
  Lieve groet.

 3. Het is maar wat je een vrije woensdag noemt.

 4. Als je zo’n haan als buurman hebt wordt je echt wel wakker.

 5. Een haan kraait de hele dag, zolang het licht is! En de woensdag is hier ook een werkdag.

 6. Normaliter is woensdag gehaktdag, maar ik zou nu die haan in de pan doen. Knoflooksaus of satesaus erbij en gebakken aardappelen. Mooi dat ze je de keuze geven tussen woensdag, woensdag en woensdag, zo makkelijk zijn ze bij mij op het werk niet!

 7. Gelukkig kon je kiezen, jammer dat het alleen woensdagen waren dat zou je altijd zien.
  Je zou de haan een schoen naar de kop gooien. Hans

 8. Neem je volgende week woensdag wel weer een vrije dag?

  Zonnige groet,

 9. Ik heb volgende week een woensdag een lezing. Net tijdens de finale van de eufacup. Maar ja, soms gaat werk voor.

  Love As always
  Di Mario

 10. Succes vandaag dan maar…!!

 11. Goede morgen Sjoerd, tja een woensdag lijkt me prima geschikt 😉
  Ik wens je een fijne dag toe ik ben vandaag ook weer druk bezig op woensdag .

 12. ja, daar gaat je vrije dag….
  hopelijk ben je toch vlug thuis, want zo vroeg op staan.
  Eén @->- voor jou

 13. Als ik jou was zou ik het gewoon op woensdag doen. 🙂

Geef een reactie