Eruit

Als de haan op woensdag kraait moet ik gaan werken. Op mijn vrije woensdag mag ik dus aantreden bij de baas. Vanochtend een demo geven en vanmiddag een cursus volgen. Er waren drie mogelijkheden, een woensdag, een woensdag of een woensdag. Ik dacht never, doe mij maar een woensdag… De foto is een in het weekend toevallig gefotografeerde haan die heel veel geluid maakte…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

 1. Als ik jou was zou ik het gewoon op woensdag doen. 🙂

 2. ja, daar gaat je vrije dag….
  hopelijk ben je toch vlug thuis, want zo vroeg op staan.
  Eén @->- voor jou

 3. Goede morgen Sjoerd, tja een woensdag lijkt me prima geschikt 😉
  Ik wens je een fijne dag toe ik ben vandaag ook weer druk bezig op woensdag .

 4. Succes vandaag dan maar…!!

 5. Ik heb volgende week een woensdag een lezing. Net tijdens de finale van de eufacup. Maar ja, soms gaat werk voor.

  Love As always
  Di Mario

 6. Neem je volgende week woensdag wel weer een vrije dag?

  Zonnige groet,

 7. Gelukkig kon je kiezen, jammer dat het alleen woensdagen waren dat zou je altijd zien.
  Je zou de haan een schoen naar de kop gooien. Hans

 8. Normaliter is woensdag gehaktdag, maar ik zou nu die haan in de pan doen. Knoflooksaus of satesaus erbij en gebakken aardappelen. Mooi dat ze je de keuze geven tussen woensdag, woensdag en woensdag, zo makkelijk zijn ze bij mij op het werk niet!

 9. Een haan kraait de hele dag, zolang het licht is! En de woensdag is hier ook een werkdag.

 10. Als je zo’n haan als buurman hebt wordt je echt wel wakker.

 11. Het is maar wat je een vrije woensdag noemt.

 12. Toen ik nog bij mijn ouders woonde, hadden de buren zo’n haan. Iedere ochtend om vier uur trok dat beest zijn strot open. En ik werd er wakker van…
  Nou ja, dan maar voor de woensdag kiezen (-:
  Lieve groet.

 13. Als ik mocht kiezen zou ik… hahahaha gelukkig is het alweer weekend, geniet er maar van vandaag!

  X

Geef een reactie