Yes, hij komt, hij komt
Yes, hij komt, hij komt

Yes, hij komt, hij komt

Na een toch wel enigszins saaie dag, met het geven van een demo en het volgen van een cursus in de middag, een mens is nooit te oud om te leren nietwaar, kon ik iets vroeger naar huis dan gepland. Vrouw inladen, leeggoed en kratten, ook en dan vlug even naar de Appie bij het Roda Stadion. Iets wat we normaal in de vroege ochtend doen. Ik stond net wat glaswerk in de glasbak te kieperen toen de iPhone zich melde dat er een dringende noodzaak was om te luisteren wat de andere kant te vertellen had. Op slag veranderde mijn hele dag…. Hij komt, deze week nog, een splinternieuwe Jeslynn car….

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

  1. Oh fijn zeg
    Ik heb dinsdag met smartphone nog een paar foto’s genomen van een oud karretje zal ze je mailen een van de volgende dagen weet niet of je er iets mee kunt doen

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.