Het was het weekendje wel
Het was het weekendje wel

Het was het weekendje wel

Met de klusplannen liep het helemaal mis in het weekend, maar dat was te verwachten met kleindochter Jeslynn in huis. Niets is dan veilig, zeker geen verfpotten en dergelijke. Dus vrijdagavond het meeste aan de kant en buiten gezet. Jeslynn meegenomen met de boodschappen doen, bij Appie weer iedereen blij en Jes weer een banaan gescoord, bij opa op schoot weer liedjes meegezongen op de PC, en zo ben je een hele dag bezig. Ze bleef ook slapen dus ook de zondag was geen klusdag. Ze werd laat in de ochtend door haar papa opgehaald en wij zijn ter afwisseling naar Eindhoven gereden om een broodje te eten…. een terrasje te pakken en naderhand heb ik nog lekker een zelfgemaakte pizza in de oven geschoven. Een welbesteed weekend dus.
En niet te vergeten, ik heb ook nog even naar de superrace van de koning van Canne gekeken, Tom Dumoulin. Hij heeft iedereen daar een poepje laten ruiken.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. zoals je weet keken wij hier naar de ronde van België die langs ons huis kwam maar gelukkig was die op tijd gedaan en hebben we nog de spannende eindstrijd gezien van Tom Dumoulin. Een terechte winnaar , proficiat.
  En geef toe Sjoerd hij is ook een beetje van ons hier want hij woont niet zo ver van ons

 2. Kakel

  De laatste week van de Giro was net een thriller! Maar het is ‘m gelukt. Echt een ongelofelijke kanjer. Net als je kleindochter (-: Echt een moppie.

 3. Een super top weekend dus, net als hier, maar dan zeer onverwacht, ook even bij kleine dreumes geweest, maar dat had je al gelezen, zal eens vragen of ik wat recente foto’s mag plaatsen van de dreumes hier, er zijn er 2, waar je net als van deze foto bij jou, helemaal verliefd wordt, hahaha

  X

 4. hanscke

  De sanitaire stop heeft gelukkig niet tot windeieren geleid. Zo leuk om een Nederlander weer eens te zien winnen. Ik hoop dat het wielrennen hier weer een boost van krijgt. En wat klussen betreft, het wemelt nog van dagen in het oosten

 5. logbankje

  Wat fijn dat je alle tijd vrijmaakt voor Jeslynn, ze is het ook waard.
  Een schattige foto van haar en het terrasje was ook de moeite waard. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 6. Leuk hoor zo’n dag je kleindochter over de vloer! Met Tom Dumoulin moet je oppassen met verhalen over poep, voor je het weet heb je een verrassing in je voortuin liggen of staat hij je plantjes water te geven. Het viel mij mee dat hij die tijdrit zonder sanitaire stop heeft gereden!

 7. marjolijn1

  Het was ook veel te warm om te klussen, beter wachten tot morgen…!
  Spelen met je kleindochter is ook veel leuker… 🙂
  Super zoals Tom gereden heeft…!

 8. Goede morgen Sjoerd, ja van verven komt niet veel met die kleine meid in de buurt. Maar opa kan mooi bellen gaan blazen, dat is ook veel leuker dan klussen 😉
  Wat is het toch een vrolijk kindje die kleindochter van je, een mooi meiske met een lieve uitstraling.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.