Milieupark

Milieupark

Het nadeel van klussen is dat je je rommel ook op moet ruimen, In de loop van de jaren hebben we diverse kleuren in ons huis gebruikt waarvan we ook steeds wat verf overhielden om eventueel wat bij te werken, latex, lakverf, beitsen, lijm en ga zo maar door. Niet dat dat het ooit gebeurd is dat we wat bij gewerkt hebben, maar na 40 jaar had ik toch een aardige verzameling opgebouwd. Ik had nog wat niet meer in gebruik zijnde tafels staan, wat oude PC’s en uiteraard waar we voor gingen, een net vervangen deur… Alles wat je ziet, in de Indesit Peugeot… en op naar het milieupark. Het vreemde is dat als ik nu rondloop ik alle rommel mis… Alweer wat van mijn to-do lijstje weggestreept.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

 1. logbankje

  Het is tegenwoordig wel goed geregeld om je afval op een fatsoenlijke manier af te voeren.
  Je bent een echte klusser, herkenbaar in het bewaren van dingen om de zaak weer bij te kunnen werken. Hans

 2. Herkenbaar van de verf restjes, hahahaha ben hier nu ook aan het uizoeken en er kan veel weg, gelukkig heb ik nu ook iemand in de buurt die dat eventueel even kan regelen, zegt ie, nu nog zien 😉

  X

 3. Goede morgen Sjoerd, tja hier staan ook wat zaken die nodig naar ‘de stort’ moeten. Maar eens iemand met een aanhangertje charteren, want ik krijg grote zaken niet in mijn Ka gepropt.
  Fijne donderdag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: