WMC Kerkrade

WMC Kerkrade

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Deze modellen stonden klaar bij Albert Heijn aan de Roda JC ring in Kerkrade. Ze maken reclame voor het Wereld Muziek Concours Of zo u wilt, the World Music Contest. Een hele maand staat Kerkrade in het teken van muziekkorpsen uit de gehele wereld. Aanstaande zaterdag 8 juli is de opening in het Roda Stadion. Dan gaat het dak eraf, als het er al op zou zitten.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. Ja, wij zijn present met de hele familie, oma incluis, op 23 juli. Dan komt onze dochter uit Freiburg met haar orkest spelen. Een leuke aanleiding om weer eens naar Limburg af te dalen.

  2. Veel plezier met dit muziekfestijn. Ik heb het programmaboek doorgebladerd maar zag onze plaatselijke fanfare er niet tussen staan, helaas. Maar er staan er ook een boel tussen uit het buitenland, lijkt me leuk om te zien!

  3. Goede morgen Sjoerd, nu maar hopen dat het weer zich goed houdt. Want een muziekfeest heeft wel wat zon nodig, maar niet teveel en zo’n onweer als gisteravond is ook niet zo fijn voor deelnemers die buiten optreden.
    Ik wens je een fijne vrijdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: