Station Woonboulevard Heerlen

click to see the pictures big

bVision & Photography

Station Woonboulevard Heerlen las ik op het bordje bij het perron. Nadat ik eens om me heen had gekeken en alleen aan beide zijde een perron zag, dacht ik meer aan een bushalte en dan ook nog in the middle of nowhere. Maar daar ging het me niet om. Ik had gezien de er voormalige Veolia treinen met het logo van Arriva rondreden. En die wilde ik toch wel even vluchtig op de foto zetten. Zeg maar voor het nageslacht. Om later als bewijsmateriaal aan te voeren als ze me gaan beschuldigen van dementie en zo… Ik ben net een kleine Japanner die thuis kijkt waar die geweest is… Maar het is maar al te leuk om even in jaren terug te gaan en de foto’s te bekijken wat ik destijds belangrijk vond om vast te leggen.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

 1. Ik gebruik mijn foto-archief ook regelmatig als extern geheugen om herinneringen op te halen. 🙂

 2. Ik zie hele dagen treinen op en af rijden. Eens kijken of ik er enkele kan fotograferen.

 3. ja, ik kijk nergens meer van op, want wie weet waarom ze daar en daar moeten zijn.

 4. Station Woonboulevard, wie weet zit deze Woonboulevard nog in de planning. Hans

 5. Ik weet aan de hand van een foto wanneer iets was. M’n fotoblog bestond al 5 jaar voor ik ging schrijven daarmee ga ik mijn vergeetachtigheid aardig te lijf. Maar we hadden het over treintjes, ik ben meer van geel blauw ik hou die andere bedrijven niet uit elkaar.

 6. Herkenbaar, mijn blog werkt ook als mijn geheugen.

 7. Geen trein te zien hier in de buurt, lekker rustig.

 8. hahaha leuk gebracht, en als ik nu terug ga kijken en zie wat er hier al verbouwd is in de stad alleen al… stationsplein, ben ik ook nog blij dat ik er foto’s van heb, omdat ik nu al te horen krijg, echt waar? 😉 ja echt waar…. zo was het…

  X

 9. Ik denk niet dat men je snel voor dement uit zal maken hoor. Of ben je nu al erg vergeetachtig?

 10. Goede morgen Sjoerd. Je hebt in ieder geval het bewijs op foto vastgelegd. Moet die woonboulevard nog gebouwd worden soms?
  Ik wens je voor vandaag een fijne dinsdag toe, geniet ervan hier is de dag mooi begonnen we zullen zien wat er verder nog allemaal te beleven valt. Ik ga me in ieder geval weer met de katten bemoeien.

  • Die woonboulevard is er al lang, ik zal binnenkort eens laten zien hoe de omgeving er daar uit ziet…

 11. Volgens veranderen die maatschappijen bijna maandelijks, zou eigenlijk niet meer weten wie er nu inj leiden rijden. Dacht ook Arriva.

Geef een reactie