Hoogtevrees
Hoogtevrees

Hoogtevrees

click to see the pictures big

bVision & Photography

Er waren tijden dat hoogte me niet zoveel deed, ik heb het nooit plezierig gevonden als ik ergens hoog zat, maar toch, op de achtergrond zal het wel hebben meegespeeld dat ik er nu wel last van heb, hoogtevrees. Ik ben in hoge schoorstenen geweest, heb op grote gebouwen gezeten, maar nu gaat het me al; draaien als ik kijk naar de plaatjes die ik van de week geschoten heb van notabene een wat ouderen man, dit met deze constructie naar boven ging. Ik moet er niet aan denken dat ik daarin zou kruipen en mee zou gaan. Dit is overigens het gebouw van het voormalige ABP(nu APG) in Heerlen, waar deze lui de ramen wassen…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 reacties

 1. Ik heb altijd al last gehad van hoogtevrees, mijn vrouw woonde ooit op de 13e etage van een flat, ik ben maar 1 keer op het balkon geweest. Ook wintersport vond ik helemaal niks. In zo’n bakje krijg je mij niet, hoewel ik niet veel moeite heb met een kabelbaan in Zwitserland.

 2. Hier een halve hoogtevrees… ja dat moet ik uitleggen natuurlijk, zoals die glazenwassers? NEE, hhahahaha maar als ik binnen had gestaan en dan gewoon recht vooruit kijken, dan ja… dat kan ik hebben, zo ook onderweg, goede reling aanwezig of hou vast? Dan meestal wel, waar ik het gevoel krijg dat ik geen hou vast heb, denk een berg met uitzicht maar geen hek… en heel diep… hahaha

  X

 3. Ik heb tegenwoordig ook enorme hoogtevrees, maar niet in gebouwen of zo. Zolang er een stevig hek tot even boven mijn middel staat dan wil het nog wel doen. Sterker ik ga met vakantie regelmatig in kabelbanen en steevast op het moment dat ik er in zit zeg waarom doe ik dit, ik vind het alleen maar eng.

 4. logbankje

  Vroeger ook op hoogte gewerkt, maar is nu niet meer aan me besteed.
  als ik de gondel al zie krijg ik de kriebels. Hans

  Ot. Heb een verzoekje voor je gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 5. Ja, ik heb onlangs nog in een bakje gewerkt dat ook zo aan de gevel hing. Ik moet zeggen dat ik dat niet prettig vind, maar werken gaat wel op zich, gewoon daarop focussen en het komt goed. Maar leuk is het niet nee. En dan denk ik wel eens, laten ze iemand zoeken die het leuk vindt in zo`n ding.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.