Poeh, het was het weekendje wel.
Poeh, het was het weekendje wel.

Poeh, het was het weekendje wel.

click to see the pictures big

bVision & Photography

Soms loopt een weekend niet geheel volgens planning, maar dat hoort er af en toe bij. Jeslynn zou het hele weekend bij ons zijn en mee helpen poetsen, terwijl we met de katten hadden afgesproken dat ze ook hun steentje zouden bijdragen dit weekend. Kwam nog bij dat we gasten kregen die zichzelf van te voren hadden uitgenodigd, maar dat hield wel in dat ik voor zes man moest koken, hoezo weekend, lekker rust, bijkomen na een hele week werken. Zo’n weekend begint dan ook op werken te lijken, maar wel met een klein, maar significant verschil, het was voor onszelf. Ik had een hele grote schaal met lasagne gemaakt, uiteraard volgens een eigen geheim recept. En helaas, de bodem van de grote ovenschaal werd zelfs uitgeschraapt, terwijl ik dacht nog wat over te houden. Dit willen ze iedere week, werd me verteld toen ze vertrokken. Ja, doei…. ik ben gekke Gerritje niet.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. logbankje

  Jeslynn zit wel op een heel mooie stoel, een prinsessenstoel.
  Lief dat ze opa helpt, hoop dat de gasten geholpen hebben de tafel af te ruimen. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. Herkenbaar! De hele week achterlijke diensten gehad zit je op een zaterdagavond te gapen naast je visite. Ik bonjour ze er tegenwoordig gewoon uit. Love you kisses bel je als ik uitgeslapen ben.

 3. Goede morgen Sjoerd, tja af en toe iets minder lekker koken, dan komen ze niet meer terug 😉 Maar dan is je reputatie als goede kok ook weer verdwenen natuurlijk.
  Leuk Jeslynn helpt dus ook graag mee, sopdoekjes en vegertjes, ik ken dat van Laura, die is ook graag huishoudelijk in de weer, ook meehelpen in de tuin vindt ze prachtig. Ze heeft haar eigen kleine tuingereedschap, een roze kruiwagen en mini tuinhandschoenen. En sjouwt dan zo achter haar vader aan, ik heb er geen foto’s van dus ik kan dat niet laten zien.
  Fijne maandag gewenst.

 4. Whahahaha ook al lasagne, ja heerlijk, hier was het hetzelfde afgelopen vrijdag, alleen met zijn tweetjes zo’n grote schaal, nee, maar dat is lekker express, straks bij de lunch nog een stukje, samen met dochter, weet ze nog niet 😉 Dat mama lasagne heeft bij de lunch 😀

  X

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: