Bekijk het maar
Bekijk het maar

Bekijk het maar

Het mag dan overal komkommertijd zijn, maar daar merk ik op het werk niets van. In een bedrijf wat 24*7 draait gaat alles gewoon door. Minder mensen op de vloer is gewoon harder werken. Niet dat dat erg is, hooguit even vervelend. Maar dat geldt ook voor de anderen. Ik heb voor u een bekijkplaatje neer gezet, als je hier even naar kijkt kom je vanzelf weer tot rust. Want zeg nou zelf, werken moet wel leuk blijven…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

 1. logbankje

  tjonge ik dacht al te hebben gereageerd, vast in de bonen in plaats van de komkommers.
  als je dan meer moet doen, dan ook liever druk dan is de dag ook sneller voorbij.
  Na het werk heerlijk ontspannen. Hans

 2. Ja, morgen mag ik weer extra werken, ik zal moe en loom thuis komen maar wel voldaan, naar ik aan ga nemen nu alvast 😉

  Dat is anders natuurlijk, want ik ga de fair mee draaien, dus plezier staat echt voorop! En de foto, prachtig, al herken ik het insect niet.

  Jammer nou dat de vlinders niet voor jou willen poseren, toch maar een dag op de steak out gaan zitten ergens? 😛

  X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.