De tijd zal het leren

De tijd zal het leren

We hebben een aantal jaren terug een TV gekocht bij de Mediamarkt die daar als demo een tijd in de winkel had gestaan. Alleen waren we verrast dat deze TV dag in dag uit aan had gestaan. De verkoper verzekerde ons dat we de normale fabrieksgarantie hadden, en die heeft de TV ook ruimschoots overleeft. Maar op een gegeven moment viel de TV uit, of wilde niet meer starten, en in het weekend was het einde oefening. Nu kun je uiteraard proberen om deze te repareren, maar hij kostte destijds geen duizenden euro’s, zover willen we niet gaan, en ondanks dat het beeld groter was als onze vorige TV, was de kast een stuk kleiner en keken we al jaren tegen de contactdozen aan die er net onderuit staken. Na een tijdje dubben hebben we er toch voor gekozen om een nieuwe TV te kopen. En alweer een TV die niet al te duur is, maar duidelijk groter, goedkoper, 4k en met een directe internet aansluiting was. Superbeeld met alles online. Ik kan een filmpje op mijn PC, direct streamen naar de TV. Oh men, het is een wonder. Een Sony Bravia 4K HDR, met een android besturingssysteem. The best of both worlds. Hoelang deze meegaat weet ik niet, de tijd zal het leren… Je kunt tv’s kopen voor duizenden euro’s, maar deze was iets meer dan 500 euro, nog veel geld en wel 124 cm, maar beter dan zo heel veel…
Op de foto staan de vertrek tijden van de trein naar Maastricht, vanaf de woonboellie. Je kunt daar goed parkeren, en gratis uiteraard.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

 1. De kenners roepen dat een tv van 300 ongeveer 3 jaar meegaat en een van 700 dan 7 jaar, uiteraard bij normaal gebruik. Wij hebben een joekel van een scherm in de kamer staan (47 inch) maar zitten er ook 5 meter vanaf, maar met het geluid over de boxen is dat erg leuk films of voetbal kijken!

 2. logbankje

  De prijzen zijn gebaseerd op een bepaalde levensduur, die steeds korter wordt.
  Maar een buizen tv van vroeger kostte toen ook heel veel geld.
  Nu heb je veel meer mogelijkheden. Hans

 3. Dat is de reden dat ik al vrij snel een flat screen kreeg, mijn ouders kochten al vrij snel een smart tv dus…. lol… en dat is toch ook alweer enige tijd terug, en ik weet, zij halen ook de goede deals eruit, geen idee, maar duizenden? Eg nie… Geniet ervan!

  X

 4. marjolijn1

  Ja, je kunt ze kiezen uit vele soorten, grote en prijzen.
  Maar toch hebben ze allemaal maar een bepaalde levensduur.
  Soms moet je er aan geloven en een nieuwe aanschaffen.
  Veel kijk plezier Sjoerd.

 5. Die prijzen zijn inderdaad zo verschillend, maar gelukkig zakken ze vrij snel. Ik waar je nu 500 voor betaald hebt een jaar of 3 geleden meer dan 1000 gekost zal hebben. Leuk he internet via je tv kijken, ik kijk regelmatig even mijn filmpjes in het groot op tv en zag zondag via de WMC livestream ons K&G door de kamer marcheren 🙂

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: