Tussen Kunst en …
Tussen Kunst en …

Tussen Kunst en …

Ik heb zo weinig met titels boven een artikel, zoals ook bij dit blogbericht. Het hoort bij de foto welke gemaakt is in Boekhandel Dominicanen. Duizenden boeken in een hemelse ambiance, de boekhandel is gevestigd in de ruim 700 jaar oude Dominicaner Kerk in Maastricht, voor velen de mooiste boekhandel in de wereld.
Gisteren is een dag om snel te vergeten, letterlijk, ik was zo enthousiast aan het werk dat ik de tijd vergeten was. Om zeven uur begonnen en om kwart over vijf keek ik op mijn horloge… Shit, helemaal de tijd kwijt en ik had afgesproken om mijn vrouw op te halen… Snel maar even een appje dat ik iets later was, ahum. Ze stond al even buiten, maar gelukkig was er weinig tot geen verkeer op de weg zodat ik lekker door had kunnen rijden en de schade nog enigszins beperkt gebleven was. En dan kom je thuis, moet je nog koken, eten, de vaat voor spoelen en dan ga je even op de bank TV te kijken en weer was de tijd even weg… Mijn baas zal er wel gelukkig mee zijn geweest, ik achteraf niet. Ik was een beetje opgebrand.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

 1. logbankje

  Als je werk goed verloopt gaat de tijd vaak wel snel, gelukkig is de rest ook goed gegaan.
  Boekhandel Dominicanen is qua onderkomen een bekende verschijning. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Ik ga altijd met plezier naar mijn werk, maar ook naar huis! Wij hebben software draaien tegen RSI die zelfs je pc kan blokkeren voor 10 minuten en na 9 uur werken automatisch je pc uit zet, hele lange dagen kan je bij ons per ongeluk niet maken. Overigens waarschuwt deze software ook voor de lunchpauze en einde werkdag.
  Omdat ik met de trein of met de pont moet ben ik sowieso meer gebonden aan vertrektijden.

 3. Ik snap je helemaal met die titels, soms springen ze zo op,geen probleem, maar vandaag? Ja.. wat… nou goed, het is weer gelukt, hahaha

  De tijd kwijt, was ik ook even de afgelopen dagen, lag ik er woensdagavond rond 10 uur in, gisteravond was het ineens half 2, en dat na twee drukke dagen en kapot zijn inderdaad, en vandaag, nu zal langzaam gaan maar als de visite er eenmaal is? boy 😉

  Boekenwinkel, wauw! als ik in de buurt ben, wil ik die zeker eens bezoeken!

  X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.