Jesje
Jesje

Jesje

Ik vind het nog steeds een voorrecht dat we zoveel met onze kleindochter kunnen optrekken. Mijn dochter aan het werk in Maastricht en wij oppassen op Jeslynn. Als mijn dochter na een dag werken dan weer Jes komt halen blijft ze meestal eten op zondag. Gisteren had ik Goulash gemaakt in de slowcooker. Samen met rijst een volwaardige maaltijd. De slowcooker is een elektrische pan waarin je heerlijke stoofgerechten en soepen kan maken, eigenlijk een sudderpan. Ik moet er eens erwtensoep in maken als de temperatuur gaat dalen. Voor de rest hebben we het lekker rustig gehouden in het weekend. Echt een klusjes weekend. Tijd om de orchideeën wat extra aandacht te geven en meer van dat soort zaken.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

  1. hanscke

    Je moest er even aan wennen dat je bij het ouder worden nog een andere rol toebedeeld kreeg, die van opa, maar wat is het een genieten he? Morgen komt onze kleine meid inmiddels al weer twaalf jaar, een paar dagen logeren. Vader brengt haar en gaat weer naar huis en zo zal ze alleen, heel gezellig, een paar dagen bij ons gaan door brengen.

  2. Wat een koppie toch ook! Ja, heerlijk lijkt me dat, om dat mee te mogen maken, ik wacht nog even 😉 Is ook goed, liever dat ze hier ook eerst zekerheid hebben en eigen huisje, groter straks…. En toch… nu al nieuwsgierig wat er ooit zal komen, hahaha

    Slowcooker, ja een familielid heeft dat ook, hij maakt er ook heel veel in, zelf doe ik het nog ouderwets op de plaat… smoorkip, ook zo lekker 😉

    X

  3. Goede morgen Sjoerd, wat wordt ze alweer groot zo op de foto te zien. Leuk om je kleindochter zo te zien opgroeien, ik ben ook blij dat ik mijn kleindochter elke week zie en dus veel meemaak van haar leventje. Volgens mij heeft Laura net zo’n shirtje als wat Jeslynn aanheeft hier op de foto, al zal de maat wat groter zijn 😉

  4. Leuk dat jullie inderdaad Jeslynn zo vaak kunnen zien. Wij hebben sinds het voorjaar ook ene slowcoocker maar ik ben nog niet veel verder gekomen dan er suddervlees in te bereiden. Van de winter maar eens iets meer mee gaan doen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.