Jesje

Ik vind het nog steeds een voorrecht dat we zoveel met onze kleindochter kunnen optrekken. Mijn dochter aan het werk in Maastricht en wij oppassen op Jeslynn. Als mijn dochter na een dag werken dan weer Jes komt halen blijft ze meestal eten op zondag. Gisteren had ik Goulash gemaakt in de slowcooker. Samen met rijst een volwaardige maaltijd. De slowcooker is een elektrische pan waarin je heerlijke stoofgerechten en soepen kan maken, eigenlijk een sudderpan. Ik moet er eens erwtensoep in maken als de temperatuur gaat dalen. Voor de rest hebben we het lekker rustig gehouden in het weekend. Echt een klusjes weekend. Tijd om de orchideeën wat extra aandacht te geven en meer van dat soort zaken.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Prachtige foto van Jes. Geniet maar, opa.

 2. Je moest er even aan wennen dat je bij het ouder worden nog een andere rol toebedeeld kreeg, die van opa, maar wat is het een genieten he? Morgen komt onze kleine meid inmiddels al weer twaalf jaar, een paar dagen logeren. Vader brengt haar en gaat weer naar huis en zo zal ze alleen, heel gezellig, een paar dagen bij ons gaan door brengen.

 3. Geniet er van, van die kleindochter en van je dochter…

 4. Leuk dat je zo vaak mag oppassen op je kleindochter, dat schept een band! Als ze naar school moet wordt dat allemaal snel een stuk minder, geniet er dus maar van.

 5. Lijkt me ook een feest om op je kleinkind te passen, het is een lieverd Jeslynn.
  Daar ga je wel slow mee verder. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 6. Precies, dat is het Sjoerd, een voorrecht
  Als wij naar huis gaan na het oppassen bedanken onze kinderen ons altijd. ‘Jullie bedankt ‘ zeggen ei dan. Jeslynn staat er weer prachtig op !

 7. Prachtig rood kopje. Volgens mij zie je dat veel minder dan vroeger, dan zat er altijd wel iemand met rode haren in de klas.

 8. Ha die Sjoerd,

  wat is het toch een prachtig kindje.
  Ik ben jaloers op haar mooie rooie haartjes…
  Zo maar van moeder natuur gekregen!

  Groetjes!
  Marlou

  .

 9. Geniet maar van de veelvuldige aanwezigheid van Jeslynn zo lang het kan, voordat je het weet zijn die allerleukste onbedorven kinderjaren voorbij.

 10. ja, zo gaat dat tegenwoordig, er moet gewerkt worden en er moet opgepast worden. Gelukkig doe je dat met plezier!

 11. Wat een koppie toch ook! Ja, heerlijk lijkt me dat, om dat mee te mogen maken, ik wacht nog even 😉 Is ook goed, liever dat ze hier ook eerst zekerheid hebben en eigen huisje, groter straks…. En toch… nu al nieuwsgierig wat er ooit zal komen, hahaha

  Slowcooker, ja een familielid heeft dat ook, hij maakt er ook heel veel in, zelf doe ik het nog ouderwets op de plaat… smoorkip, ook zo lekker 😉

  X

 12. Het is mooi dat je juist waardeert dat ze elke keer bij jullie is. Ik weet zeker dat zij het nu, maar later ook heel goed kan waarderen.

  Love AS Always
  di mario

 13. Ik denk dat je daar ook gerust blij om kunt zijn Sjoerd. Het had ook helemaal anders kunnen zijn. En het is natuurlijk genieten je kleindochter. Wat een plaatje.

 14. Goede morgen Sjoerd, wat wordt ze alweer groot zo op de foto te zien. Leuk om je kleindochter zo te zien opgroeien, ik ben ook blij dat ik mijn kleindochter elke week zie en dus veel meemaak van haar leventje. Volgens mij heeft Laura net zo’n shirtje als wat Jeslynn aanheeft hier op de foto, al zal de maat wat groter zijn 😉

 15. Ze is ook een kadootje, als je haar zo ziet, geniet er met volle teugen van Sjoerd.
  Goede start van de nieuwe week.

 16. in het weekend op je kleindochter letten, lekker eten, doen wat je graag doet, dat is weekend!
  Eén @->- voor jou

 17. Leuk dat jullie inderdaad Jeslynn zo vaak kunnen zien. Wij hebben sinds het voorjaar ook ene slowcoocker maar ik ben nog niet veel verder gekomen dan er suddervlees in te bereiden. Van de winter maar eens iets meer mee gaan doen.

Geef een reactie