Psychische spanning in Ermelo
Psychische spanning in Ermelo

Psychische spanning in Ermelo

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Dit trafohuisje is gevonden door Di Mario, en staat in Ermelo, maar laat ik hem zelf maar eens vertellen.
<Di Mario vertelt>Het vierde huisje, die zag ik ineens, ik heb er jaren langs gereden, maar nooit gezien, dat kun je ook wel zien op google maps,want het zit daar nog verscholen achter bomen en struiken. Het is op het psychiatrisch ziekenhuis Meerkanten. Een van de instellingen die de gemeente rijk is.</Di Mario vertelt>

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Als je het terrein op kom rijden kom je een bord tegen met de volgende tekst.
Ook al luister ik slecht,
praat ik door je heen.
Onderbreek ik je,
loop ik weg.
Trek je niet terug,
blijf in gesprek met mij.
De stilte zou
dodelijk zijn.
Wanneer wij zwijgen
is alles over.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

10 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd. Weer een bijzonder huisje lijkt me, verstopt tussen de bosjes en toch gevonden. Het gedicht is ook mooi het past prima bij die instelling, maar past ook prima in het gewone leven, als mensen stoppen met naar elkaar te luisteren gaat het helemaal fout.
    Ik wens je een fijne zondag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.