Aan de slag…

Aan de slag…

click to see the pictures big

bVision & Photography

Zo, het weekend zit er weer op. Opa en oma hebben weer een kapitaal uitgegeven aan speelgoed, kijk maar naar de foto(Lidl, aktie 9.99 Euro). En Jeslynn is weer een tijdje onder de pannen. Het weer was zaterdag niet echt schitterend, maar voor mensen die niet van echte warmte houden was het prima uit te houden. En het was prima weer voor de tuin, om het maar eens van een positieve kant te bekijken. Zaterdag heb ik samen met mijn dochter een pan mosselen geslacht, de rest lust geen mosselen of wordt er ziek van, dus konden we er met z’n tweeën goed van genieten.Zondag was het stukken beter weer en heb ik wat tijd voor mezelf genomen om weer eens met de camera aan de slag te gaan… resultaten later deze week

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

  1. Zaterdag kwam het hier met bakken uit de lucht de hele ochtend, het duurde even voor het überhaupt droog was :O Kortom wat nou lekker, hahahaha in de tuin werken had je hier niet gewild! 😉

    Gelukkig toen ik erop uit ging, was dat over en weg en kon ik gewoon fietsen maar wel erg nat nog op straat!

    Speelgoed is altijd leuk en dit zeker!

    X

  2. Goede morgen Sjoerd, opa en oma hebben zich vast wel geamuseerd met hun kleindochter. Ze staat weer mooi op de foto, zeker weten. Maar dat spelletje is nog wel moeilijk zeker, maar ze kan er wel veel plezier aan beleven denk ik.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: