Melick Limburg…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

 1. Je kan maar gewaarschuwd zijn. Ik vind het een geweldig bord.

 2. Het is blijkbaar nodig, ook hier veel borden over de buurtpreventie. Hans

 3. Helaas bij ons sinds kort ook de buurtapp actief….
  Fijn week nog en weekend.

 4. Hoi Sjoerd,

  gelijk hebben ze.
  Wegwezen!
  Ik hou helemaal niet van die lui, die bij anderen inbreken en jatten.
  Hup! Vort jullie!

  Groetjes van Marlou

  .

 5. Het klinkt niet erg vriendelijk in elk geval. Jammer dat dat zo nodig is

 6. Melick.. daar woonde Dinnetje toen ik haar voor het eerst ontmoette. Ik weet nog dat er een champignonkwekerij was. Daar gingen we weleens wat halen. Klein dorpje hoor.

  Love As Always
  Di mario

 7. Ik denk niet dat zo’n bord iemand afschrikt, laat staan op andere gedachten brengt.

 8. De doelgroep is duidelijk Nederlandstaligen uit de richting Roermond/Eindhoven. Staat vanaf de Duitse kant zo’b bord in het Duits?

  Zelf zie ik wel steeds vaker van die Whatsapp buurtpreventie stickers. Volgens mij nodigen die juist gespuis uit. Als mensen de hele dag naar hun whatsapp-schermpje kijken, dan is het eenvoudig inbreken.

 9. Is dat echt nodig joh, zo’n botd? Tis me wat.

 10. Die hebben we hier ook lopen, maar of dat helpt???????? Ik hoop daar beter en dat denk ik wel, dan hier 😉

  X

 11. Duidelijke taal, een gewaarschuwd mens telt voor twee,
  Hier wordt er goed op je gelet…!!

 12. Goede morgen Sjoerd. Mogen mensen die er wonen hun geluk ook niet zoeken? Ik denk dat je die tekst toch dubbel op kunt vatten, maar ik begrijp wel wat er wordt bedoeld. Al denk ik dat inbrekers of ander gespuis zich er weinig van aan zullen trekken.
  Ik wens je een fijne woensdag toe.

 13. een verwittigd man is er 2 waard, maar kunnen die inbrekers dat wel lezen?
  Je hoort niks anders meer, de laatste tijd, zelfs overdag als de bewoner thuis is schrikt al niet meer af, ze binden je wel vast en stampen je bont en blauw
  Eén @->- voor jou

 14. Ik had weer heel wat bij te lezen. Echt even een gekkenhuis geweest deze week. OY: ik hoorde iedereen met problemen en dacht ik slof er mooi tussendoor omdat ik jaren geleden een plus 20 abonnementje heb gekocht. Stond vanavond dan ook heel raar te kijken en heb mail gestuurd want ik heb van mijn betaalde abonnement maar 59% gebruikt in al die jaren dus waarom upgraden.Nou ja op de achtergrond bezig een nieuwe site te bouwen en daar heb ik onbeperkte opslagruimte dus dan photbucket niet meer nodig, alhoewel nog wel voor mijn oude blogs uiteraard. 🙁

Geef een reactie