Melick Limburg…
Melick Limburg…

14 Comments

  1. De doelgroep is duidelijk Nederlandstaligen uit de richting Roermond/Eindhoven. Staat vanaf de Duitse kant zo’b bord in het Duits?

    Zelf zie ik wel steeds vaker van die Whatsapp buurtpreventie stickers. Volgens mij nodigen die juist gespuis uit. Als mensen de hele dag naar hun whatsapp-schermpje kijken, dan is het eenvoudig inbreken.

  2. Goede morgen Sjoerd. Mogen mensen die er wonen hun geluk ook niet zoeken? Ik denk dat je die tekst toch dubbel op kunt vatten, maar ik begrijp wel wat er wordt bedoeld. Al denk ik dat inbrekers of ander gespuis zich er weinig van aan zullen trekken.
    Ik wens je een fijne woensdag toe.

  3. Ik had weer heel wat bij te lezen. Echt even een gekkenhuis geweest deze week. OY: ik hoorde iedereen met problemen en dacht ik slof er mooi tussendoor omdat ik jaren geleden een plus 20 abonnementje heb gekocht. Stond vanavond dan ook heel raar te kijken en heb mail gestuurd want ik heb van mijn betaalde abonnement maar 59% gebruikt in al die jaren dus waarom upgraden.Nou ja op de achtergrond bezig een nieuwe site te bouwen en daar heb ik onbeperkte opslagruimte dus dan photbucket niet meer nodig, alhoewel nog wel voor mijn oude blogs uiteraard. 🙁

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.