Modellenwerk
Modellenwerk

Modellenwerk

click to see the pictures big

bVision & Photography

Zoals de meesten van jullie wel zullen weten doe ik af en toe wat modellenwerk. Ik doe wat ervaring op met modellen, en het model krijgt een uitgebreidere port folio. De een is wat frivoler, de ander uitbundig, of droefgeestig, maar meestal houden ze toch wel een klein kledingstukje aan of verbergen met het lichaam de delen die liever niet op de foto moeten komen. Het model bepaalt zelf hoe ver ze willen gaan, niet de fotograaf. Die mag zich bezighouden om het allemaal zo mooi mogelijk op de foto te krijgen. Bij de meest shoots gaat dan ook een visagiste mee.

click to see the pictures big

bVision & Photography

Daar hadden de modellen die ik deze week voor de camera kreeg geen last van, hup alles uit en showen die handel. Ik kreeg het er warm van. In alle houdingen lieten deze modellen zien wat ze in huis hadden, en dat het niet zo heel warm was deerde ze niet eens. Maar, alle gekheid op een stokje, het waren reclame-poppen die gebruikt werden om de aandacht te vestigen op een bloemenzaak aan de Akerstraat te Hoensbroek. Door de wegwerkzaamheden aan de Akerstraat in Hoensbroek, heeft Bloemsierkunst Ogenlust duidelijk minder klanten en kan wel wat aandacht gebruiken. En dat krijg je uiteraard op deze wijze. Niet iedereen zal dit kunnen waarderen, maar ieder zijn meug.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, ik vind het wel een originele manier om reclame te maken, al die modellen in verschillende kleuren en houdingen. En mensen die zich eraan storen, die kijken maar de andere kant op.
    Fijne dinsdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.