Midden in de week vrij dag
Midden in de week vrij dag

Midden in de week vrij dag

Lees de titel zoals je wilt, we zijn vandaag vrij, maar hebben geen vrij. Als je naar het ziekenhuis moet, naar de kapper, de pedicure, moet winkelen, de milieustraat in de berging moet leegmaken, moet koken, moet wassen, strijken en alle andere dingen die me zo niet te binnen schieten, kan ik beter gaan werken… Niet dat dat helpt, want alle dingen die ik heb opgenoemd moeten dan op een andere dag gebeuren. Kortom we zijn slaaf van onszelf geworden.vroeger was je rijk als je slaven had, nou zo rijk ben ik niet dat ik er een paar op kan nahouden, mocht dat al mogen. Maar ik kan me voorstellen dat je alles uit besteed. Ik ga in de rest van mijn leven op zoek naar dingen die rendement opleveren om wel te doen en de rest te vergeten. Zelf energie opwekken, De human op de fiets wordt het al niet, dat onderzoek heb ik al achter de rug. Ik moet een uur volle poele op de fiets om genoeg stroom op te wekken om een uurtje te kunnen internetten op mijn desktop computer. U snapt dat ik dan geen tijd meer overhoud om ook nog maar iets anders te doen. Passend vond ik dan ook de onderstaande song van Rag’n’Bone Man met Human… En hij heeft gelijk, I’m only human, after all, don’t put the blame on me. en dat is tevens ons gebrek….13 reacties

 1. Ik zie het altijd als ik mag… zelfs medische afspraken, want ik bepaal zelf op welke dag ik ga en wanneer, hoe laat dus, ook al is het een vrije dag, en doe ik daar alles in, toch doe ik het zelf, ik laat ook nog weleens staan of plan bewust even niets in 😉

  De dag is ondertussen wel voorbij gevlogen denk ik zo 😀

  X

 2. Een vrije dag wordt dikwijls gebruikt om allerhande klussen te doen … misschien ook eens een dag echt vrij nemen en de klussen verdelen over de andere dagen

  Ik vind het zo mooi als jij van de milieustraat spreekt wij noemen het het containerpark

 3. ha die Sjoerd,

  lekker liedje!
  Ik ben net klaar met het stofzuigen, maar ik wil dit ook allemaal gewoon zelf doen.
  Toen ik nog werkte had ik wel een “goede fee”… heerlijk!
  Maar nu vind ik het niet meer nodig en doe ik het lekker allemaal zelf!

  Rust roest!

  groetjes, Marlou

  .

 4. Goede morgen Sjoerd, juist de vrije dagen zijn meestal vol, ik ga weer naar mijn oppas dienst vandaag, de vakantie is wat dat betreft voorbij. Maar ik doe het niet met tegenzin moet ik zeggen, het blijft genieten al kom ik vaak erg moe thuis.
  Ik wens je een fijne vrije dag toe ondanks ziekenhuis en andere beslommeringen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.