Clubhuis
Clubhuis

Clubhuis

Sentimenteel ben ik niet echt, maar bepaalde indrukken blijven je altijd bij. Zoals het weblog van Brillie, Adriaan voor bekenden, dat hij ineens van de ene dag op de andere dag aan de kant zette. Gewoon weg… Nu moet iedereen dat natuurlijk zelf weten, maar als ik een kerk zie denk ik altijd aan Brillie, die noemde deze kerken clubgebouwen cq clubhuizen. Dus toen ik gisterochtend even buiten stond bij het Brunssumse Ziekenhuis en ik de klok op dit kerkgebouw zag, dacht ik terug aan Brillie, die af en toe zeer gevat een opmerking kon plaatsen. Ik vind overigens ook dat kerken een vreemde naam zijn. Bij ieder geloof krijgt zo’n gebouw een andere naam. Kerk, synagoge, moskee, maak er maar wat van. Ik voel wel wat voor het gedachtegoed van Brillie.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

  1. Adriaan

    Altijd op je hoogtepunt stoppen. De reden was meer dat ik het te druk kreeg een boek voor Duitsland. Dat trouwens super liep. Zo erg goed dat er een tweede kwam. En dan met twee kleinkinderen… opa kreeg het zweet ervan

  2. Ja die Brillie was me er eentje, wel heel voorspelbaar met zijn opmerkingen vond ik, maar zeker jammer dat hij gestopt was. Waarschijnlijk vond hij dat hele bloggen zelf ook erg voorspelbaar geworden, gewoon een ander tijdverdrijf dan tv kijken.

  3. Goede morgen Sjoerd, ach ja clubhuizen in alle vormen en maten, zolang ze dan ook maar van een leuke of gezellige club zijn, stoort het me niet eerlijk gezegd. Ieder zijn idee, zolang ze dat maar niet met geweld aan mij opdringen.
    Ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.