Mercedes Benz Kampeerauto
Mercedes Benz Kampeerauto

Mercedes Benz Kampeerauto

click to see the pictures big

bVision & Photography

Deze van oorsprong in Nederland geleverde Mercedes Benz kampeerauto uit 1965, is niet helemaal meer in nieuwstaat, maar dat kun je van een auto van meer dan 50 jaar uiteraard ook niet verwachten. Toch heeft het wel wat deze wagen. De mooie panoramische voorruit geeft deze auto een gezicht, weliswaar een booskijkertje maar toch…

click to see the pictures big

bVision & Photography

Wie weet wat daar achterin allemaal is gebeurd, ik zou er zo een verhaal bij kunnen verzinnen. Mij doet de auto ook denken aan al die brandweerauto’s die in die tijd met dit front werden uitgeleverd. Ik zie de vuren al hoog oplaaien. Overigens zijn er volgens mij maar enkele van deze auto’s als Campervan in Nederland geleverd. De auto heeft een 1897 cm³ benzinemotor met 50 kW vermogen. Je komt de L407 maar weinig tegen, dat komt voornamelijk omdat de meeste als L319 geleverd zijn, en later als T2. De L407 is maar kort als type gehanteerd.

click to see the pictures big

bVision & Photography

11 Comments

 1. Ooit ben ik op pad geweest voor een camper.
  De meest bizarre zelfbouwprodukten zijn er te koop.
  Maar ook meer traditionele zoals jij hier laat zien.

  Een moderne uitvoering met een inwendig garage voor een boodschappenautootje vond ik het summum.

  Tegenwoordig worden gelukkig vooral lichte versies gebouwd.

  Mooie blogpost!

  Zonnige groet,

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.