Wat een kind
Wat een kind

Wat een kind

Onze kleindochter Jeslynn is het hele weekend bij opa en oma onder de pannen geweest, figuurlijk dan, want we hebben een plat dak. Het is een bijzonder kind, en dat is ze… Om maar eens een beeldspraak aan te halen van de vader van Dik Trom, en wie kent die niet. Een kind met een gebruiksaanwijzing. Nee is Nee, en als Nee Ja wordt moet ze naar bed. Dan wordt ze opstandig en doet van alles waarvan ze weet dat het niet mag, wellicht toch meer een Pietje Bell. En als je dat weet kun je daar op inspelen. Gelukkig voelt ze zich bij ons thuis, dus slapen is dan ook geen probleem hier. Voor de rest is het ook een dolenthousiast en lief kind. Ze vindt het heerlijk om bij opa of oma op schoot filmpjes te kijken, of naar liedjes te luisteren, te dansen en te springen. Kortom het is gewoon een echte dreumes. Op de foto is ze ingespannen bezig een deksel op een potje te zetten waar bosbessen in hebben gezeten die ze net heeft opgegeten. Het kind is een fruitmonster waar we bij het winkelen zomaar twee bananen en een mandarijn instoppen…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. logbankje

  Wat leuk om de ontwikkeling van Jeslynn te volgen, ze krijgt slagen in haar haar.
  Een echte rood harige met een sterke eigen wil, ik spreek uit ervaring Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. Ze heeft nu een erg leuke leeftijd om dingen met haar te doen zoals de dierentuin en de kinderboerderij en bijvoorbeeld sprookjeswonderland (enkhuizen, is wel wat te ver voor jullie). Het gezicht dat ze trekken als ze een echte olifant of giraf zien, geweldig!
  Hier zijn het inmiddels tieners (en de oudste 21), die zijn daar (olifanten) niet voor te porren en naar de Efteling of Walibi willen ze me niet mee hebben. Hachelijk?

 3. Goede morgen Sjoerd, weer een mooie foto van jullie ‘Goudelsje’ wat fijn dat ze zo dol is op fruit. Mijn kleinkinderen (zowel de puber als de peuter) zijn bijzonder lastige eters. Fruit. . . nee dank u, alhoewel Laura het wel binnen krijgt als het met yoghurt samen in de blender tot onherkenbare prut is verwerkt. En dan alleen nog met mango of perzik erin. Maar ach dat komt nog wel hoop ik.

 4. Nog een fruitmonster, whahahaha ja die is herkenbaar! Bosbessen ook… vooral, en van alles eigenlijk. Leuk!

  En dat ja nee wordt bla, ja… bedtijd! 😉 heerlijk om te lezen dat het zo gelijk op gaat eigenlijk, bij jou met kleindochter en hier met kleine nicht 😀

  X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.