Maastricht – De Colonel
Maastricht – De Colonel

Maastricht – De Colonel

Soms bestaat het leven uit meer dan vrolijke dingen en moet er gewerkt worden, maar als ik er aan denk dat dit de laatste werkweek voor mijn vakantie is loopt het toch wat soepeler. Ik moest gisteren voor het werk even in Maastricht zijn. Daar is mede door de aanleg van de tunnel waar de A2 in verdwijnt, en de verplaatsing van de Noorderbrug zoveel veranderd dat zelfs een Maastrichtenaar het spoor bijster raakt. Ik moest in een mooi kantoorpand zijn, de Colonel, naast het station. We zijn er gekomen, maar niet na eerst de halve stad te hebben gezien. Miljaar wat een changes, wie dat heeft goed gekeurd. Het is van binnen een mooi en statig pand waar niet bezuinigd is op de inrichting. Ik was er helaas niet om foto’s te maken, maar neem van mij een dat de voorkant nan het pand echt mooi is. Ik moet toch nog een terug gaan. Er is maar een punt ter verbetering, de parkeergarage eronder is niet geschikt voor een Peugeot 3008 of groter. Ik schat dat het met fiatjes 500 wel te doen is. Aan de andere kant, het ligt aan het station vast. En waar zouden we zijn zonder de … juist.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

 1. De persoon verantwoordelijk voor de bewegwijzering van Schiphol naar Alkmaar wens ik ook jeuk op een vervelende plek toe. Je zou denken dat het niet lastig is om goede borden te plaatsen, maar dat is het wel!

 2. logbankje

  Blijkbaar is de infrastructuur meer veranderd dan ik heb meegekregen via de media.
  De Colonel doet zijn naam eer aan, ziet er prachtig uit, op internet weinig foto’s over het interieur. Hans

 3. Roeselare lijkt ook in niets meer op het Roeselare van 10 jaren geleden. Ook enorm veel veranderingen zijn er gebeurd in die periode. Het is overal zo heb ik de indruk.
  Ik kom vanavond nog eens terug. Wie weet doet je foto het dan.

 4. Die garage really, ik kijk hier in de stad mijn ogen al uit, ik zie de auto’s telkens groter worden en zelfs hier in de straat staat af en toe een heuse Amerikaan, die gewoon 2 plekken nodig heeft om te parkeren zowat, dan weet je wat ik bedoel en ja ook hoge instap, de laadbak achterop.. echt hoor… ik vraag me af, why!

  Nog even, en dan ook vakantie, lekker toch, bijna iedereen weer terug juist en jij en ik kunnen zeggen.. we moeten nog, hahaha

  X

 5. Hoi Sjoerd,

  ja… Maastricht.
  Fijne stad.
  Henry heeft de bouw van de tunnel helemaal gevolgd en mocht ook er doorheen fietsen, toen dat even mocht voor de opening.
  Zie je het voor je?
  Ik heb het nog niet af gezien, maar dat komt binnenkort wel.

  Groetjes van Marlou

  .

 6. Oh, nog vier dagen werken dus. Dat red je wel. En dan 3 weken? Ze hadden de wagens nooit zoveel groter moeten maken. Je ziet het overal dat de vakken toch wel groter hadden gekund voor sommige wagens. Je foto doet het niet.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.