Spanning in Leogang, Saalfelden
Spanning in Leogang, Saalfelden

Spanning in Leogang, Saalfelden

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

<Inge schrijft>
Toen we een tijd geleden in Oostenrijk waren zag ik dit nieuwe trafohuisje. Het staat in Leogang, Salzburgerland, vlakbij de grote weg (B164) van Saalfelden richting Hochfilzen. Niet echt een speciaal huisje, maar wellicht toch geschikt voor je verzameling ‘buitenland’?</Inge schrijft>

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Mooi is het niet, en ook nog niet klaar, het moet nog worden afgewerkt, maar het geeft wel een beeld waar het naartoe gaat met de mooiere huisjes, ze worden allemaal uiteindelijk vervangen door dit soort containers.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

13 Comments

  1. Dit type mini-ka’aba is toch vreselijk om te zien. Je mag van geluk spreken als een grafitti-artiest er nog iets van gaat maken. 😉

    Hier worden steeds meer e-gebouwtjes vervangen door een setje buitenkasten. Dat neemt veel minder ruimte in. Bij de bestaande huisjes worden er toch ook al kasten naast gezet. Hier is de straatverlichting van de gemeente en die krijgen geen toegang tot de huisjes die hier van Liander zijn. Voor het waterschap en de KPN is dat niet anders.

  2. Goede morgen Sjoerd, nou zo’n somber zwart huisje het zal wel praktisch zijn maar hopelijk gaan ze in Nederland de leuke stenen huisjes niet vervangen door dit soort dingen.
    Ik wens je een fijne zondag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.