Herfstig
Herfstig

Herfstig

click to see the pictures big

bVision & Photography

Afgelopen woensdag hadden we een afspraak bij de pedicure. Niet spannend, maar doordat de markt was afgezet voor de komende kermis dit weekend, reden we door een straat waarlangs ik plotseling een woud aan paddenstoelen ontdekte. Maar helaas het was al laat en dachter verder niet bij na. Gisteren tegen half vijf dacht ik dat ik genoeg had gewerkt. Ik liep naar de auto en op dat moment schoot me in de gedachte dat mijn vrouw een half uur later klaar zou zijn dan gewoonlijk. Niet om vijf uur, maar om half zes. Omdraaien had geen zin en op weg naar de auto kreeg ik hallucinaties. Ik denk van de gedachte aan paddenstoelen. Het lag op mijn weg, dus omrijden hoefde niet, en een half uurtje moest genoeg zijn voor wat foto’s in de buurt van Retersbeek, u allen onbekend. Ze waren weer snel gevonden in “hüle en füle” sakkerdjie, als die eetbaar waren had ik voorlopig genoeg voor in de diepvries en ik vond zelfs nog meer juweeltjes, maar daarover later, want ik heb een deal, met de kabouters.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. Kakel

    Dit jaar is een extreem goed jaar voor paddenstoelen. Mij hoor je niet klagen! Ze groeien te kust en te keur. Mooie foto’s. Ik houd me aanbevolen voor de rest.

  2. Ik zag hier van de week in het gras een heel dorp ineens, meerdere dorpen, echt heel veel bij elkaar, en dat zonder hout 😉 Nou ja, er zal nog kastanje of zo onder zitten, ze hebben daar een boom weg gehaald een aantal jaren geleden. Wie weet kan ik ook nog even kijken.

    Mooi!

    X

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: