Chocolate Autumn

Je kunt natuurlijk ook naar buiten met zo’n weekend, dat hebben we ook gedaan uiteraard, maar je kunt ook genieten van werk wat klaar is, zoals de badkamer van mijn dochter die klaar is, het opruimen van onze milieustraat die vol stond met verpakking materiaal, het afkitten van de keuken, wat nog moest gebeuren. Als ik dan terugkijk op zo’n weekend heb ik toch een voldaan gevoel en heb ik niet het idee dat ik wat gemist heb.
Het herfstige stuk dat op de foto staat is overigens door mijn vrouw gemaakt tijdens een workshop in een chocolaterie in Beek, waar ze samen was met een aantal collega’s. Naast het maken van het herststukje heeft ze ook geleerd hoe je bonbons moet maken. Ik mocht uiteraard niet mee, maar dat mag de pret niet drukken.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Dat is een mooie en vooral lekkere workshop

 2. Jouw vrouw schotelt je de herfst op zijn lekkerst voor, dat is weer eens wat anders dan de herfst op zijn mooist.

 3. Zo’n cursus bonbons maken lijkt me erg smakelijk, maar niet zo goed voor de stroomlijn.

 4. Het is altijd mooi om resultaat te zien en daarvan te genieten!

 5. Het was gisteren heerlijk weer en hebben daar met de honden dan ook volop van genoten……
  Bonbons leren maken staat op mij lijstje, maar of dat voor mijn omvang zo goed is…..

 6. Als je niet mee mocht.. dan mocht je vast wel de bonbons proeven.

  Love As Alwyas
  Di Mario

 7. Ik heb me net opgegeven voor een workshop chocolade maken georganiseerd door de personeelsvereniging van mijn oude werk. Dit werkstuk van je vrouw ziet er fantastisch uit.

 8. Dat geeft zeker een voldaan gevoel als je de zaken hebt afgerond.
  De Chocolate Autumn kan zo onder de kerstboom. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 9. Hoi Sjoerd,

  bijna zonde om op te eten!
  Ziet er mooi uit…

  Groetjes van Martlou

  .

 10. Dat ziet er mooi en lekker uit, niet te lang laten staan want dan bederft het en dat zou zonde zijn natuurlijk 😀

 11. Dat heeft ze mooi gedaan! En uiteraard mocht jij niet mee, hahahaha Dat gevoel van het mooie weer maar totaal iets anders te hebben gedaan, dat herken ik, ik kreeg het gisteren ook, je moet.. wat nou ik moet, wat ik moet, is irritatie weg werken… en dat betekende voor mij, moest nu echt! ventilatoren schoon, ramen en spiegels lappen, start maken om nog witsel vlekken van de vloer af te boenen, ja daar was ik nog niet eens gestart 😉 Het is de slaapkamer maar, tegelijk, ik slaap er :O

  Dat dus, vandaag mag ik weer lekker zwemmen, en daarna even de stad in, daarna, lekker op de bank, no matter what…

  X

 12. Dat ziet er mooi uit. Straks toch meehelpen proeven…?

 13. Fijn dat alle klusjes die nog moesten af zijn.
  Jammer dat je niet mee mocht naar de workshop, maar thuis er van snoepen is ook niet verkeerd…. 🙂
  Mooie dag vandaag.

 14. dit is pas mooi, en nog zelf gemaakt ook
  dat proeven gaat nog het leukste zijn voor jullie
  Een @->- voor jou

 15. Goede morgen Sjoerd. Je kunt zeker genieten van gedane arbeid als alles klaar is. En je betere helft heeft een prachtige herfst van chocolade gemaakt, bijna zonde om het ooit op te eten.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

 16. Mooi! En je mag vast proeven over een poosje

 17. Een weekend waar je achteraf met voldoening op kunt terugkijken.
  Mooi herfststukje. Ziet er ook lekker uit.

Geef een reactie