Chocolate Autumn

Chocolate Autumn

Je kunt natuurlijk ook naar buiten met zo’n weekend, dat hebben we ook gedaan uiteraard, maar je kunt ook genieten van werk wat klaar is, zoals de badkamer van mijn dochter die klaar is, het opruimen van onze milieustraat die vol stond met verpakking materiaal, het afkitten van de keuken, wat nog moest gebeuren. Als ik dan terugkijk op zo’n weekend heb ik toch een voldaan gevoel en heb ik niet het idee dat ik wat gemist heb.
Het herfstige stuk dat op de foto staat is overigens door mijn vrouw gemaakt tijdens een workshop in een chocolaterie in Beek, waar ze samen was met een aantal collega’s. Naast het maken van het herststukje heeft ze ook geleerd hoe je bonbons moet maken. Ik mocht uiteraard niet mee, maar dat mag de pret niet drukken.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Dat heeft ze mooi gedaan! En uiteraard mocht jij niet mee, hahahaha Dat gevoel van het mooie weer maar totaal iets anders te hebben gedaan, dat herken ik, ik kreeg het gisteren ook, je moet.. wat nou ik moet, wat ik moet, is irritatie weg werken… en dat betekende voor mij, moest nu echt! ventilatoren schoon, ramen en spiegels lappen, start maken om nog witsel vlekken van de vloer af te boenen, ja daar was ik nog niet eens gestart 😉 Het is de slaapkamer maar, tegelijk, ik slaap er :O

  Dat dus, vandaag mag ik weer lekker zwemmen, en daarna even de stad in, daarna, lekker op de bank, no matter what…

  X

 2. marjolijn1

  Fijn dat alle klusjes die nog moesten af zijn.
  Jammer dat je niet mee mocht naar de workshop, maar thuis er van snoepen is ook niet verkeerd…. 🙂
  Mooie dag vandaag.

 3. Goede morgen Sjoerd. Je kunt zeker genieten van gedane arbeid als alles klaar is. En je betere helft heeft een prachtige herfst van chocolade gemaakt, bijna zonde om het ooit op te eten.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: