Kèske toe

Kèske toe

Het was weer oppassen geblazen in het weekend want Jeslynn kwam de boel weer onveilig maken in huize bVision. Nu zijn we dat wel gewend, het valt ook wel mee. Een ding waar we haar rustig mee krijgen en wat ook gezond is is een plastic bekertje met deksel waar bosbessen in zitten. Die vind ze heerlijk en dat gaat dan als volgt:
Neem deksel van het plastic bekertje, pak een bosbes, kijk er even naar, stop hem in de mond en eet hem op, doe het deksel weer op het bakje en start weer van voor af aan…
Aangezien het nog een hele kunst is om dat buigbare dekseltje er weer op te krijgen, is ze zomaar een half uur verder voor dat ze aan de laatste bosbes is. Uiteraard is dat een speciale bosbes, want als die op is, is het verhaal afgelopen. Die gaat dus een paar keer erin en eruit. Totdat opa vraagt of opa de bosbes op mag eten, ze zegt dan ja, en stopt hem vervolgens snel in haar mond, weg bosbes…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

  1. Kakel

    Wat een geweldig verhaal. Vooral die laatste zin: “…ze zegt dan ja, en stopt hem vervolgens snel in haar mond, weg bosbes…”
    Ze is een handenbinder maar wát voor eentje!

  2. Hi hi hi, herkenbaar dit, maar niet zolang hoor, gaat wel sneller op bij kleine niggie 😉 Ik heb weer even bijgelezen, de Beatle, cooking, Jeslynnn oppassen, kabouterland, en wat zag ik nog meer 😉

    X

  3. Goede morgen Sjoerd. Ik neem aan dat je er altijd bij bent wanneer ze die bessen eet. Ik zou het eigenlijk niet aan een kindje in haar leeftijd durven geven in verband met verslikken en daardoor stikken. Maar wel een schattige foto zo, vol concentratie voor haar lekkers.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: