Je hebt van die dagendruk op het werk vroeg weg en laat thuis en dan moet je ook nog eens gaan koken. Ik had me een beetje vergist in het menu wat ik had uitgekozen om te maken en zo stond ik ook nog eens anderhalf in de keuken. Maar goed, als je aardappeltjes mat gehaktcanellekes wil maken in groene pepersaus met worteltjes, bleekselderij, een sjalotje, een knoflookje met wat spekjes in roomsaus moet je niet klagen. Gelukkig hoefde ik nog niet de dokter te raadplegen, ze hadden op tijd door dat hun vingers geen onderdeel van het menu waren. Voor herhaling vatbaar, maar wel als ik de volgende keer wat meer tijd heb om te koken. De opmaak is wat minder, maar ik had de aardappels al geprakt met de roomsaus, voor ik me realiseerde dat ik een foto van het eindresultaat wilde maken. Ach, een volgende keer beter…
Food
click to see the pictures big
bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek
Ahhhhh, je hebt het al voor me geprakt, kan ik zo aanschuiven.
Love As Always
Di Mario
Koken moet natuurlijk ook als een aangename bezigheid voelen, anders lukt het niet. Denk ik, ik kook nooit, ik eet alleen maar.
Heb je ook een vegetarische variant?
Komt er binnenkort aan…
Smakelijke groet,
Als ik de foto zie, zou ik zo aanschuiven, ziet er heerlijk uit.
Je hebt er veel tijd en liefde ingestopt.
Vingers opeten is een goed teken. Hans
Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”
De smaak was raak, en daar gaat het toch vooral om.
Hoi Sjoerd,
lijkt me lekker!
Maar voor voedsel is er toch meestal speciale fotografie…
Als ik de foto’s zie in kook bhoeken… Mmmmm….
Groetjes en prettig weekend,
Marlou
.
Dat zou er hier ook wel in gaan. Een lange dag met als slot een lekker maaltje.
Ziet er inderdaad uit om je vingers bij af te likken.
Toch een feestmaaltje, zeker na alle tijd die het kostte…!!
Op naar een fijn weekend…!!