Food
Food

Food

Je hebt van die dagendruk op het werk vroeg weg en laat thuis en dan moet je ook nog eens gaan koken. Ik had me een beetje vergist in het menu wat ik had uitgekozen om te maken en zo stond ik ook nog eens anderhalf in de keuken. Maar goed, als je aardappeltjes mat gehaktcanellekes wil maken in groene pepersaus met worteltjes, bleekselderij, een sjalotje, een knoflookje met wat spekjes in roomsaus moet je niet klagen. Gelukkig hoefde ik nog niet de dokter te raadplegen, ze hadden op tijd door dat hun vingers geen onderdeel van het menu waren. Voor herhaling vatbaar, maar wel als ik de volgende keer wat meer tijd heb om te koken. De opmaak is wat minder, maar ik had de aardappels al geprakt met de roomsaus, voor ik me realiseerde dat ik een foto van het eindresultaat wilde maken. Ach, een volgende keer beter…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

11 Comments

 1. logbankje

  Als ik de foto zie, zou ik zo aanschuiven, ziet er heerlijk uit.
  Je hebt er veel tijd en liefde ingestopt.
  Vingers opeten is een goed teken. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.