Mercedes 280 CE automatic
Mercedes 280 CE automatic

Mercedes 280 CE automatic

click to see the pictures big

bVision & Photography

Het bakbeest van de week is deze maal op de foto gezet door Morgaine van Morgaine’s Passions Het type voertuig wat in steden liever niet moet rondrijden volgens vele gemeenten. Achterhaalde techniek, uitstoot en meer van dat soort zaken. Maar voor mij is dit echt het summum van kwaliteit. De Mercedes 280 CE automatic is een super betrouwbare wagen die bewezen heeft dat een tellerstand er niet toe doet en dat een aantal keren de klok rond het alleen maar goedkoper maken.

click to see the pictures big

bVision & Photography

De Mercedes die u op de foto’s ziet is geproduceerd in 1972 en mag genieten van een lekkere oude dag. De meesten van dit soort auto’s worden nog dagelijks gebruikt, geen wegenbelasting, geen afschrijving, maar wel iets meer benzine (of LPG). De zescilinder verbruikt gewoon wat meer, en een gewicht van iets meer dan 1600 kilo maakt het ook niet zuiniger. Niet kapot te krijgen. Het model staat bekend onder de carrosserievorm W114 (1968-1973). Dat is te zien aan het draairaampje voor en de gladde achterlichten. Daarna kreeg het model een bredere gril en geribbelde achterlichten.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.