Een spannende week

Een spannende week

Afgelopen weekend hadden we rust, Jeslynn was alleen op zaterdag bij ons en was samen met Opa een beetje niet in orde. Dat kan een keer voorkomen. Gisteren was het voor mij in ieder geval al een stuk beter. En dat heb ik wel nodig. De komende week wordt een spannende week op het werk. We moeten een project afsluiten waar we inmiddels al een jaar mee aan de slag zijn en wat eigenlijk alleen maar tegenslagen heeft gehad. Het zal me ook wel de vrije woensdag kosten, maar dat mag wel een keertje. Over werk gesproken. Bij mijn oude baas komt af en toe nog post binnen voor mij. De receptionist komt wel eens bij mijn nieuwe baas in de buurt en geeft deze post dan netjes af. Zo ook afgelopen week en ik vond dit op mijn bureau. Niets mis mee… of toch.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

 1. Een rustig weekend is ook wel prettig, samen beetje griep geeft ook verbinding.
  Projecten kun wel eens anders lopen dan gewenst.
  Een keurige service wat de post betreft. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. marjolijn1

  Succes, hopelijk krijg je het project toch nog goed afgesloten…!
  Ja, als je verhuist moet je het adres aanpassen, anders blijft het verkeerd terecht komen, maar dat probleem lost zich nu vanzelf op begrijp ik, alleen het goede mailadres even doorgeven… 🙂

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: