Ford Ranchero
Ford Ranchero

Ford Ranchero

click to see the pictures big

bVision & Photography

De Ford Ranchero 500 die je hier deze week ziet is mij toegestuurd door Di Mario van Dimario.info. De eerste Ranchro’s werden geproduceerd door Ford in 1957. Niet op basis van een Pick-up, maar op basis van een sedan. Hievan werd een tweedeurs stationwagen gemaakt met een geintegreerde laadbak. Hij lijkt een beetje op de Chevrolet Camino.

click to see the pictures big

bVision & Photography

De Ford Ranchero die hier staat werd geproduceerd in 1972 en is een zogenaamde sixth generation version en naar mijn idee een van de mooiste versies. Uiteraard voor Nederland te zwaar gemotoriseerd met een 5 liter V8 motor. Maar dat is opgelost door het plaatsen van een G2 gasinstallatie. Ik twijfel nog even of deze in mijn virtuele garage mag…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.