Ford Ranchero
Ford Ranchero

Ford Ranchero

click to see the pictures big

bVision & Photography

De Ford Ranchero 500 die je hier deze week ziet is mij toegestuurd door Di Mario van Dimario.info. De eerste Ranchro’s werden geproduceerd door Ford in 1957. Niet op basis van een Pick-up, maar op basis van een sedan. Hievan werd een tweedeurs stationwagen gemaakt met een geintegreerde laadbak. Hij lijkt een beetje op de Chevrolet Camino.

click to see the pictures big

bVision & Photography

De Ford Ranchero die hier staat werd geproduceerd in 1972 en is een zogenaamde sixth generation version en naar mijn idee een van de mooiste versies. Uiteraard voor Nederland te zwaar gemotoriseerd met een 5 liter V8 motor. Maar dat is opgelost door het plaatsen van een G2 gasinstallatie. Ik twijfel nog even of deze in mijn virtuele garage mag…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

  1. Man man, wat een wagen weer! Hij past weliswaar precies in dat parkeervak, maar fileparkeren lijkt me toch wel erg ingewikkeld met deze kanjer.
    Zelf zou ik hem alleen daarom al niet willen hebben, maar in jouw virtuele garage mag hij toch niet ontbreken, lijkt mij. 🙂

  2. Goede morgen Sjoerd, wat een enorme bak en hij lijkt ook nog eens met kameleon-lak te zijn gespoten, hij verandert van blauw in bruin terwijl je de foto’s bekijkt.
    Ik wens je een fijne zaterdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d