De Kijkshop is ook Pleite…
De Kijkshop is ook Pleite…

De Kijkshop is ook Pleite…

Daar mag je alleen maar naar kijken maar aankomen niet

Alle 70 winkels van Kijkshop sluiten hun deuren. De Zweedse eigenaar The One vraagt het faillissement aan bij de rechter, zo laat de investeerder weten. De ongeveer 400 medewerkers komen op straat te staan. Kijkshop behoorde vroeger ook tot Vendex, het concern waartoe ook V&D behoorde. Nog even en we hebben geen winkels meer over. Ik denk ook niet dat er gegadigden zullen zijn voor een doorstart. De mensen die er werkten kunnen er ook niets aan doen, de formule was achterhaald.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

  1. Oh ze bestonden nog? Nou ja, oke, hahahaha kwam er al nooit, en het laatste wat ik nog weet, woonde ik nog in Amsterdam, mijn vader ging er nog weleens heen vroeger toen ik klein was, dus mijn ouders waren ook nog gehuwd toen… dat was dus voor 1981….

    X

  2. Goede morgen Sjoerd. Tja eerlijk gezegd heb ik er geloof ik nooit iets gekocht, wel rondgekeken, maar het was mijn soort van winkel niet echt. Ook die opstelling met al die glazen toestanden, nee die formule heb ik eigenlijk ook nooit begrepen.
    Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.