De race auto van Jeslynn
De race auto van Jeslynn

De race auto van Jeslynn

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Al bijna twee jaar stond deze raceauto als bouwpakket bij mijn dochter in de woonkamer. Nadat we deze week daar waren heb ik hem achter in de auto gelegd en heb hem op een avondje in elkaar gezet. Eigenlijk vind ik het geen kinderspeelgoed, veel te veel scherpe randen. Maar aan de andere kant vind ik het een nostalgisch object. En wat is dan een avondje werk, als je beloond wordt met de lach en het enthousiasme van onze kleindochter…
Ik had jullie gewaarschuwd, vandaag kunnen jullie stemmen op de microscoop van Antonie van Leeuwenhoek in mijn museum, wel even doen!!!

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. Erg leuk, en ja, te jong misschien nog echt, maar zolang je erbij bent, ook herkenbaar, zo hadden mijn ouders ineens een poppenhuis 1 op 12, dat fijne werk, en eigenlijk…. mocht dat ook niet, maar ach… oma’s he 😉

  X

 2. logbankje

  Jeslynn boft maar met zo’n opa, een echte meiden auto.
  Doet me denken aan de FAB 1, de Rolls Royce van Lady Penelope. Hans

  Ot. Het is weer weekend en je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. Goede morgen Sjoerd. Geweldig dat roze gevaar, wat zal ze er mee rondcrossen door het huis, Laura had een blauwe BMW (een erfenisje van haar grote broer)
  Ik wens je een fijne vrijdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.