De fiets
De fiets

De fiets

Onder aan de afrit naar het Roda stadion op de A76 staat al van voor de kerst deze eenzame fiets die zijn baas kwijt is. Iedere keer als we gaan winkelen komen we deze tegen, onbeheerd maar wel afgesloten staat hij hier al maanden, zonder dat de eigenaar zich erom bekommerd. Een raadsel, want ik voorspel dat deze fiets daar niet lang meer staat. Eenzaam en verlaten, het zal je als fiets maar gebeuren. Het zou natuurlijk kunnen zijn dat een Roda fan zich na een verlies heeft laten gaan, later niet meer wist waar hij zijn fiets had neergezet, of wellicht opgepakt is door de politie. Ik weet het niet, en was dus nieuwsgierig genoeg om er een foto van te maken. Overigens staat de fiets echt in the middle of nowhere, Wijd en zijd geen bebouwing te vinden. Ik dacht dan ook maar dit te publiceren, mocht de eigenaar dit zien weet hij in iedere geval waar de fiets staat, of gestaan heeft, als hij hem niet op tijd weghaalt.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd. Ach zielig een weesfiets, die daar maar trouw aan zijn paal staat te wachten. Hopelijk komt hij toch nog goed terecht, wordt hij door de politie opgehaald en op een fietsenverkoopdag aan een nieuwe eigenaar geholpen.
    Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.