Jeslynn

Jeslynn

Dit weekend stond in het teken van Jeslynn, en geloof me, het is een heel enthousiast kind waar we toch de hele dag mee bezig zijn. En dan moeten tussendoor ook de weekend werkzaamheden plaatsvinden. Voor een jong gezin uiteraard geen probleem, dat hebben we zelf ook gehad. Maar ook wij worden een jaartje ouder. Ik moest nog wat kleine klussen aanpakken en uiteraard zijn de wekelijkse boodschappen een uitdaging. Ons fruitmonstertje vind dat gelukkig geen probleem… Bananen, mandarijnen, bessen en ga zo maar door, gewoon aanleveren en het verdwijnt vanzelf. Alleen af en toe moet er gedronken worden. Omdat we toch bij Appie waren en er een bak met gratis monsters stonden met blikjes groene thee heb ik geprobeerd om Jes uit een blikje te leren drinken. Het resultaat was dat ze van binnen en van buiten nat was. Dat mag de pret niet drukken, gelukkig had ze haar jas aan. Daarnaast heb ik in de avonduren nog wat bijgeklust en het thema van mijn site gewijzigd. Gezien de reacties was het nog niemand opgevallen, des te beter.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. logbankje

  Gelukkig heeft Jeslynn een gezonde eetlust, fruit is gezond.
  mooie foto, ze heeft het aardig onder de knie, gelukkig is de jas water afstotend. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de muzikale Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. Goede morgen Sjoerd, je blog ziet er mooi uit, maar ik let meestal meer op je tekst+foto’s dan op het geheel.
  En je hebt dat wurm toch niet nat mee de vrieskou in genomen mag ik hopen. Je kunt haar niet als ijspegeltje aan haar ouders retourneren natuurlijk.
  Fijne maandag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: