Rivieren in Limburg

Rivieren in Limburg

Als je het over rivieren moet hebben in Limburg ben je gauw uitgepraat. We hebben er maar ene, en die kan af en toe ook voor behoorlijk wat overlast zorgen. Het thema bij “stuur een foto” is rivieren. Niet dat ik aan iedere uitdaging mee ga doen, dat hoort niet helemaal bij mijn stijl van bloggen, maar in dit geval maak ik even een uitzondering. Ik was even uit het veld geslagen omdat de storage bij mijn provider op was, 99,9 procent van de schijfruimte is bezet. Dat vergt enige actie en ik wil niet dat oudere blogs moeten verdwijnen omdat ik heb liggen slapen… Ik heb dus ruimte moeten maken om toch nog even een foto te kunnen plaatsen. De foto is genomen ter hoogte van de stuw in Borgharen in de richting van Maastricht. De rivier lijkt in diepe rust, maar erachter dendert het water over de stuw. Hoogwater!!!.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. logbankje

  Dat betekend dat je meer opslag moet gaan aanvragen.
  De de stuw in Borgharen klinkt zo bekend, dat het water achter de stuw klettert is begrijpelijk, zeker als het regent en de sneeuw weer gaat dooien. Hans

 2. Kakel

  Ongelofelijk dat de rivier helemaal uitmondt in de zee.
  Mooie foto! Een rivier kan er inderdaad rustig uitzien en flink te keer gaan.
  Je kan ook gebruik maken van gmail.com. Daar plemp ik ook alle teksten die ik wil bewaren.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: