Heidag
Heidag

Heidag

click to see the pictures big

bVision & Photography

Eens in de zoveel tijd hebben we met onze Business Unit een zogenaamde Heidag. We gaan met z’n allen in een rustige omgeving een dagje discussiëren of we nog steeds op de goede weg zijn om onze aandeelhouders tevreden te stellen, en om te kijken of we nog meer waarde kunnen toevoegen aan de diensten en kennis die we leveren. Het klinkt een beetje wazig, maar kan ook heel verhelderend werken voor degene die er aan deelnemen. De locatie waar we ons teruggetrokken hebben was de oude pastorie in Beek. Een ruïne van de oude pastorie die onlangs is omgebouwd tot horeca gelegenheid voor wandelaars en anderen geïnteresseerden. Een stukje historie wat weer tot leven komt.

Gisteren waren er wat problemen om te reageren op mijn site. Oorzaak is een upgrade van mijn site naar een hoger platform. Het kan dat u daar vandaag ook nog even last van heeft. Het lost zich vanzelf op…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd. Ik twijfelde even of je ging heien met zijn allen, of lekker naar de hei ging. Ach van allebei een beetje dus, nieuwe ideeën erin heien en dat op een rustig plekje op de hei. 🙂
    Ik wens je een fijne woensdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.