Chevrolet Bel Air
Chevrolet Bel Air

Chevrolet Bel Air

click to see the pictures big

bVision & Photography

De bakbeest van een auto van deze week is afkomstig van Hans van logbankje.nl. Hans heeft alle uitzoekwerk al voor mij gedaan dus laat ik hem ook maar het verhaal vertellen:
Ik heb een oldtimer voor je gevonden, in het centrum van Amersfoort. (en nog wat meer, maar daarover morgen). De auto kwam ik tegen op de Varkensmarkt in Amersfoort tegen, ik vond het wel een unieke verschijning. Ik heb van de eigenaar toestemming gekregen om de CHEVROLET – Bel air kampeerauto ( Impala) te plaatsen op je weblog. Volgens gegevens van de RDW komt deze uit het jaar 1971. De massa van een Bel air kampeerauto is rijklaar 2228kg. lpg is de brandstof die getankt moet worden. Het is een acht cilinder motor met een inhoud van zes liter, een monster wat je nog maar weinig tegen komt.

click to see the pictures big

bVision & Photography

11 Comments

  1. Kakel

    Dit is écht op je wenken bediend worden (-: Wat een gave bak. Ik zou er niet in kunnen/durven rijden. In vergelijking met mijn bescheiden auto is dit een bakbeest. Een sfeervol plaatje!

  2. Goede morgen Sjoerd, inderdaad het juiste woord ‘bakbeest’ maar nu vraag ik me af, is dit geval in gebruik als kampeerauto want dan ben ik verschrikkelijk nieuwsgierig naar het interieur.
    Ik wens je een fijne zaterdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: