Opruimen – Vreemde kostganger

Opruimen – Vreemde kostganger

We waren in het weekend even bij een van de bekendere tuinwarenhuizen om de doodgevroren plantjes in de plantenbakken voor te vervangen. Zolang het nog groen was is dat niet zo erg, maar geheel zwart ziet het niet uit. Nu staan er dus mooie bosviooltjes in tot het zomergroen erin kan. De wat kleiner bosviooltje nemen geen prominente plaats in, het vult niet echt de bakken, maar het ziet er wel geinig uit. En als je dan toch bezig bent, ga je ook maar even het niet verwarmde, maar wel warme terras op om daar de zaken lente-klaar te maken. 19 graden gaf de thermometer aan. Kopje koffie erbij, wie doet je wat. En oh ja, Jeslynn was er ook uiteraard ook nog, zaterdag niet gepland, maar wilde ze naar opa en oma toen mijn dochter moest gaan werken, en zondag was ze in de middag hier en werd werd ze ’s avonds opgehaald.
Bij thuiskomst stond het onderstaand figuur voor de deur van de overburen te wachten, zijn baas of bazin, waarom weet ik niet maar ik denk sterk aan het laatste, had er schijnbaar genoeg van, en had hem pontificaal buiten de deur gezet. Daar sta je dan, als je niet uitkijkt beland je ook nog in een vuilcontainer. Waar moet dat heen? Ik weet het al, naar KnutzEls opruimen die handel…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Kakel

  Ik wil je voorjaarspret niet bederven maar as. zaterdag schijnt het overdag -5 C. te worden. Wat mij betreft zitten ze er vierkant naast.
  Wat een leuk idee van KnutsEls.

 2. hanscke

  Het voorjaar begint mij ook de kriebels te geven, maar het is nog net ff te vroeg . De gamma adverteert al wel met violen, maar ik wacht nog een paar weekjes.

 3. Pas maar op met al dat gedoe in de tuin, komend weekend krijgen we de Russische beert nog eens op bezoek. Het schijnt maar een kleintje te zijn ditmaal, maar als hij ook nog wat sneeuw meeneemt, zal het wel een Russisch ijsbeertje worden …

 4. Goede morgen Sjoerd, plantjes zijn sterker dan ik soms denk. Hier had ik narcissen in bloei staan (van vorig jaar) en met de vorst lag alles plat op de grond, een zielig hoopje geel met groen. Nu kijk maar bij mij hoe ze ervoor staan. Prima in conditie.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: