De eerste viool
De eerste viool

De eerste viool

Hele dagen heb ik in het weekend binnen gezeten om mijn arme viooltjes, welke ik vorige week gepland heb, toe te spreken, een hart onder de riem te steken. Ze waren van vrijdag op zaterdag helemaal ondergesneeuwd, en de vijf graden vorst vonden ze ook niet al leuk. Verwijtend keken ze me aan, en wat ik ook zei, ze lieten hun kopjes hangen. de eerste viool spelen zat er niet meer aan. Ik hoop niet dat ik ze voor de kat zijn viool heb gepland.
Uiteraard hebben we ook de normale weekend dingen gedaan zoals winkelen, wassen, bakken en braden, eten en nog veel meer. De afvoer was verstopt, dus moest ik ook nog de loodgieter uithangen, en daar heb ik echt een hekel aan. Echt zo’n ik wil niet weg bankhang weekend. En dat kon, we hoefden dit weekend niet op Jeslynn te passen. Bij Appie keken ze al vreemd op… Het was dus niet onze schuld dat deze bananen niet door ons fruitmonster zijn opgegeten.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd. Zo dat was vast even wennen een weekend zonder je kleine dame, jullie zullen haar vrolijkheid wel hebben gemist denk ik.
    En misschien doen je viooltjes dezelfde truc als mijn narcissen en heffen ze hun koppies weer op zodra de zon op ze schijnt. Mijn viooltjes zijn nog niet geplant, ik heb ze in de garage gezet.
    Fijne maandag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.