Ford 1929 Delivery

Ford 1929 Delivery

click to see the pictures big

bVision & Photography

Deze Ford 29 Delivery is op de korrel genomen door Di Mario, van dimario.info, maar was eigenlijk gespot door Yaron aan de nieuwe boulevard in Harderwijk. De Ford is custom made door GasMonkey, tenminste dat staat op de auto. Bouwjaar van deze auto volgens de RDW is 1964. Een Custom Made Car bestaat vaak uit meerdere gedoneerde auto’s. Bepalend is meestal de Carrosserie of het onderstel en de motor. Van deze weet ik het dus niet

click to see the pictures big

bVision & Photography

Het model is eigenlijk een Model A, de opvolger van de bekende T-Ford en uiteraard geproduceerd door de Ford Motor Company. Productie jaren waren van 1927 tot 1931. In totaliteit zijn er meer dan 4 miljoen exemplaren van gebouwd. opvolger was de Ford model B.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

11 Comments

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: