De kabouters zijn klaar…
De kabouters zijn klaar…

De kabouters zijn klaar…

click to see the pictures big

bVision & Photography

Gisteren hebben de laatste werkzaamheden plaatsgevonden en vanavond kunnen we ons ook weer thuis douchen. Een hele opluchting zo. Een niet geplande verbouwing, maar het resultaat mag er zijn, een moderne inloopdouche, een spoelrandloos toilet, uiteraard een mooie nieuwe wasbak, de kabouters hebben hun best gedaan en het huis is weer wat meer waard geworden…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

  1. Ria

    het ziet er netjes uit, van een spoelrandloos toilet heb ik nog nooit gehoord, het zal toch niet zo zijn dat het water tot aan het plafond spuit. Wij hebben een spoeltoilet, dat is weer iets anders geloof ik, al maak ik daar zelf nooit gebruik van.

  2. Mooi werk. Veel plezier ermee. Wij hebben ook een spoelrandloos exemplaar maar ik ben er na 3 jaar nog niet achter wat eigenlijk het voordeel is. Volgens mij maakt het weinig verschil, maar de fabrikanten moeten toch af en toe iets bedenken 😉

  3. Goede morgen Sjoerd, net als LG moet ik even opzoeken wat een spoelrandloos toilet is, maar op je foto zie ik een mooie badkamer, je hebt eer van je werk.
    Voor vandaag een fijne donderdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.