In de herhaling
In de herhaling

In de herhaling

Bij de ingang van mijn kantoor

bVision & Photography

Op het werk hebben we mijn verjaardag gisteren even over gedaan, lekker stuk vlaai erbij van de beste bakker in Zuid-Limburg. Sakkerdjie, het was wel even schrikken bij aankomst aldaar.

Op de muren in mijn kantoor

bVision & Photography

Letterlijk alles in er rondom mijn kantoor was grondig aangepakt. Bij de draaideur naar binnen, in de lift, op de gangen, bij de koffieautomaat, voor de foto’s hebben ze zelfs externe hulptroepen ingeschakeld. Als fotograaf sta ik niet op al te veel foto’s.

prive rollator parkeerplaats

bVision & Photography

Ik heb zelfs een prive rollatorplaats gekregen, pfft alsof ik dat nodig zou hebben. Letterlijk iedereen in het gebouw weet me nu te vinden Vluchten kan niet meer…

Bij de koffieautomaat

bVision & Photography

Maar vanavond zijn we allemaal even stil. Denken we even na over hoe goed we het allemaal wel niet hebben en in welke vrijheid we dat allemaal kunnen doen, en wie daarvoor zijn leven heeft gelaten. Voor vrijheid en vaderland, laten we dat ieder voor zich doen, in alle rust. Vandaag geen feest, dat doen we morgen…

Wanted S.L. uit G

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. hanscke

  Ze hebben goed uitgepakt om jouw verjaardag in beeld te brengen. Vroeger, heel lang geleden betekende deze heuglijke dag dat je mocht stoppen met werken. Maar ja tijden veranderen. Nu mag je nog even.
  Ook al ben ik wat te laat, nog van harte gefeliciteerd met deze heuglijke dag.

  1. Ik herhaal ook maar weer eens.
   Ot. Het is weer weekend en heb een song voor je gedraaid voor je verjaardag en je verzoekje is gedraaid in de show.
   Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Whahahaha, een rollator, had ook een scootmobiel kunnen zijn bij een stekker om op te laden 😛

  Geweldig dat ze zover zijn gegaan, mooi ook, en wat je zegt… jarig zijn op 4 mei is niet leuk, die ervaring had ik met een klasgenootje ooit, MAVO, en we zaten op bezoek, eerst feesten, om 20.00 uur, zaten we in een kring even stil te zijn, als tiener heeft dat veel impact gehad… het feest werd niet echt een feest meer voor mij…

  Hier doen we niets vanavond… behalve stil zijn en rustig over van alles kletsen, en even stil zijn….

  Echter wens ik je wel alvast heel veel plezier voor morgen!

  X

 3. Goede morgen Sjoerd, nou dat was zeker even schrikken, om jezelf overal tegen te komen. Maar leuk toch dat je collega’s zoiets doen, dat is ook een blijk van waardering denk ik.
  Ik wens je een fijne vrijdag toe vandaag.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: