Jeslynn
Jeslynn

Jeslynn

Als Jeslynn in huis is is het altijd feest hier. Binnen de kortste keren ligt het hele huis overloop. Het kind is superenthousiast in alles wat ze doet, zingen, praten, spelen het maakt niet uit. Af en toe stoppen we er ook wat energie, in de vorm van eten in en begint alles weer van voor af aan. Maar heel af en toe is het ook even stil en gaat ze weer terug naar haar oude speeltjes. Nostalgische gevoelens in een kinderhoofdje. We hebben in ieder geval genoten van het hele lange weekend, al was het gisteren wat minder met het weer

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Hahahaha, laat mijn kleinzoon nog maar even knuffelig zijn en veel slapen op mij of op ons, daar hou ik van. Dit komt vanzelf en die nostalgie, nu al. Wordt nog leuker als ze straks tiener is 😉

  X

 2. Ah, leuk. Kleinzoon en -dochtertje van schoonzus/zwager waren hier gisteren. De kleine meid lag de hele tijd te slapen maar hij is springlevend en constant bezig met spelen, vertellen, rennen, logeerkatten nalopen …..

 3. Kakel

  Toch een rijkdom om je kleindochter te helpen met opgroeien. Waarbij jullie uiteraard niet vergeten te genieten. Wat is het toch een heerlijk kind!

 4. Ria

  Ja je moet natuurlijk wel weten wat je zoekt, dus gaat eerst de bak met speelgoed ondersteboven. Het hoort er allemaal bij. En ja wat John zegt, wat een mooie bos krullen, om jaloers op te worden 🙂

 5. Goede morgen Sjoerd. Ja kleindochters zijn heerlijk, nu kleinzonen ook hoor, maar die van mij begint vandaag aan zijn eindexamen VWO we zullen zien hoe dat gaat lopen, mocht hij zakken dan is dat voor mij geen punt, die knul is zeventien dus een extra jaar zou geen ramp zijn. Maar ik denk dat hij het zelf minder zou vinden dus dat hij wel zijn best gaat doen om het te halen.
  Jeslynn kan zo leuk bezig zijn en opa geniet ervan, zijn zonnekindje in huis te hebben, dat is wel duidelijk.
  Een fijne maandag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.