Vakantie maar waar (1)

Vakantie maar waar (1)

Gezien de beperkte mogelijkheden die ik momenteel heb en ik ergens in een van onze buurlanden zit laat ik het reageren op blogs even tot aan het einde van de week aan mij voorbijgaan. Om jullie toch wat bezig te houden mogen jullie raden in welke stad ik me bevind. Dit is de achterkant van de B&B waar we logeren, zeer luxe op 200 meter van het centrum. Wees gerust, Ik sluit de week af met de oplossing.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Kakel

  Ik probeerde vals de afbeelding op Google te zoeken maar die vlieger ging niet op (-:
  Hans heeft het al geraden, haha. En het klopt nog ook. Dat zag ik wel op Google.
  Sowieso had ik België gegokt, maar waar….
  Fijne vakantie!

   1. logbankje

    Was een toevalstreffer Sjoerd, dacht aan je logje en de foto dacht ik eerst aan Brussel, maar later aan Brugge.
    Google regelde de rest.
    Heel veel plezier, nog een afspraak met Lies?

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: