Spanning in Duindorp (aan Zee)
Spanning in Duindorp (aan Zee)

Spanning in Duindorp (aan Zee)

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Er stonden er nog een paar trafohuisjes in de wacht en dan kan het wel eens een weekje langer duren dan verwacht. Vandaag een Trafohuisje van Bertie van Bertiebo Er zit een leuk verhaal aan vast, en dat verteld ze zelf:

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Hoi Sjoerd,
Op onze oppasdag in Duindorp (Den Haag) gaan we vaak met onze kleinzoon naar het strand. Dan passeren we altijd een ‘huisje’. Ik had er al tijden geleden een foto van gemaakt. Toen ik dat deed stond de deur open en waren er mannen aan het werk. Ik vroeg of ik binnen een foto zou mogen maken, maar dat mocht absoluut niet. Een van de mannen vertelde dat hij dan in de problemen zou kunnen komen. De reden: daar is veel koper in verwerkt en dat wordt gejat.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Afgelopen week kwamen we er weer langs. We twijfelden even aan ons eigen verstand: huh was dit er vorige week ook? Maar we bedachten samen dat het gewoon in de afgelopen week was geschilderd. Ik vind het echt hartstikke mooi.
Groet van Bertie

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Wat Bertie er niet bij verteld is dat deze Wieringsestraat waar dit trafohuisje staat helemaal aan de duinrand ligt en je vandaar direct naar het strand kan lopen, je komt dan bij strandpaviljoen Zuid uit. Mensen die daar wonen hebben het maar goed denk ik dan, huisjes met zeezicht als je hoog genoeg woont en een zwembad voor de deur…

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

16 Comments

 1. Prachtige muurschildering.
  OT: ik heb van het weekend geregeld dat mocht je ooit weer eens in Leiden zijn, je zo binnen mag lopen bij brouwerij Pronck in de oude energiecentrale. Dus 2 vliegen in een klap, de brouwerij en de centrale 🙂

 2. logbankje

  Er wordt gewerkt in het trafohuisjes, tijd terug dat ik de binnenkant heb gezien.
  De ruimte is alleen toegankelijk voor bevoegde mensen.
  De beschildering is wel erg mooi. Hans

 3. Glikia

  Het trafohuisje aan de Daal en Bergselaan (kant Sportlaan) Den Haag is ook op deze wijze beschilderd met de pauw als thema. Enne het is inderdaad mooi wonen vlakbij het ekster trafohuisje ik woon er namelijk 😉 Groet Glikia

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.