Spanning in Middelburg
Spanning in Middelburg

Spanning in Middelburg

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Eigenlijk had het moeten zijn oude spanning in een nieuwe wijk in Middelburg. Want volgens mij is het trafohuisje veel ouder dan de woningen die er in de buurt staan. Maar dat mag de pret niet drukken. Het is verder gewoon een standaard huisje dat op de foto gezet is door Haba van haar weblog Habadroomt. Ze schreef hierbij de volgende tekst:
Goede morgen Sjoerd,
Ik zag toen ik gister naar mijn zoon toe reed, een trafo huisje staan. Maar even uitgestapt en op de foto gezet. Het staat in Middelburg op de hoek naast het huis op Duunmede 38 het huisje zelf had geen nummer.
groeten Haba

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

11 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.