Een onverwacht momentje
Een onverwacht momentje

Een onverwacht momentje

In het weekend was het hard werken, op vrijdagavond begonnen met het leegruimen van de kamer van mijn zoon, alles leeg en kaal maken. Twee keer rommel wegbrengen naar het milieupark. En lekker klaar op zaterdag avond toen het noodlot toesloeg. Het was een youtube filmpje waard, maar aan de andere kant drama en het resultaat was een afgebroken deur van de vaatwasser in onze nieuwe keuken. Uiteraard niet gedekt door garantie. Dat wordt afwassen…. Niet dus, gelukkig stond de vaatwasser uit de vorige keuken nog op het terras en ben ik de hele zondag bijna bezig geweest met het uitbouwen van de nieuwe vaatwasser en het opnieuw plaatsen van onze nog niet zo oude Bosch vaatwasser uit de oude keuken. Gelukkig had deze een chroom/nikkel deur, dus ik had het beschadigde voorfront niet nodig. Als je het niet weet denk je dat het altijd zo geweest is…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. logbankje

  Het begin was heel positief, totdat het noodlot toesloeg.
  Was vast nog een staartje van vrijdag de dertiende.
  Het ombouwen doe je wel rustig aan in de nieuwe keuken. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de zonnige Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. Goede morgen Sjoerd. Ja dan is het geweldig dat jij zo handig bent. Ik heb geen vaatwasser, en was zelf de spullen af, nu in je eentje heb je meestal niet vaal afwas dus daar heb ik ook geen vaatwasser voor nodig.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

 3. marjolijn1

  Een druk weekend dus voor handige Harry, fijn dat je dat allemaal zelf kan oplossen…!!
  En nu maar een beetje uitrusten bij de baas… 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.