Rust, of toch niet
Rust, of toch niet

Rust, of toch niet

Zoals op de foto hieronder was het plan van mij om het weekend door te brengen. Maar ja dat zijn mijn plannen en niet die van mijn vrouw, die had weer een hele lijst met wensen waar ik uit kon kiezen. En och, ik ben de beroerdste nog niet. Deur afhangen, behang atrekken, koken uiteraard. Voor de afwisseling weer eens mijn heerlijke “kauw sjottel” gemaakt. Een middagje sta je in de keuken en dan heb je ook nog niets, want dan moet de “kauw sjottel” minimaal een nachtje in de koelkast, zodat de smaken op elkaar in kunnen werken.
Jeslynn was alleen zaterdag enkele uren in huis om opa te mishandelen met opa te spelen… U ziet ik heb me niet verveeld in het weekend. Gelukkig was het enkele graden koeler in het weekend.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

11 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.