Citroen ID 20 in de herhaling
Citroen ID 20 in de herhaling

Citroen ID 20 in de herhaling

click to see the pictures big

bVision & Photography

Eens zal het ook mij overkomen, geheid. Di Mario van dimario.info stuurde me een setje foto’s van deze mooie ID 20. Ik had bijna alle informatie bij elkaar staan toen ik me realiseerde dat ik deze auto al een eerder gezien had. En dat klopte vorig jaar januari had ik een logje geplaatst van deze mooie Citroen ID 20. Maar als je zoveel moeite doet om voor mij foto’s te maken zal ik ze ook plaatsen. Daarnaast zijn de foto’s te mooi om niet te plaatsen.

click to see the pictures big

bVision & Photography

Niet alleen ik vind dit de mooiste auto aller tijden, maar ook het Britse magazine “Classic & Sports Car” riep ook deze auto uit tot “mooiste auto aller tijden”. Het strijkijzer zoals de bijnaam van deze auto in Nederland is is in ieder geval een persoonlijkheid. Majestueus zoef je ermee van A naar Beter.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Toen ik als kleine jongen eens mee mocht rijden van het centrum van Haamstede naar de camping waar we een huisje hadden gehuurd werd dit de rit van mijn leven. Ik ben geen enkele andere auto tegengekomen die het rijcomfort van deze auto evenaart. Helaas ben ik zelf nooit in de gelegenheid geweest om deze aan te schaffen, en nu het wel zou kunnen heb ik er de plaats niet voor. Maar wie weet winnen we nog eens wat, zij hij die nergens in meespeelt….

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, deze mag je best vaker plaatsen, het is een mooie auto het strijkijzer , ik heb er nooit in gezeten maar ze wel vaak zien rijden.
    Ik wens je een fijne zaterdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.