Jeslynn bouwt
Jeslynn bouwt

Jeslynn bouwt

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Na gedane arbeid is het goed rusten

En dat geldt niet alleen voor Jeslynn die hier gisteren torens aan het bouwen was, en waar opa de helpende hand was om de toren vast te houden. Gezellig samen spelen. Tussen door nog wat gestucadoord en geschilderd, Jes moet af en toe ook nog even slapen. Bij het schilderen hoort een goede voorbereiding, schuren en ontvetten hoort daar ook bij. Op de acryllak stond dekt in een keer, en ik vraag me af hoe ze dat doen. Mij lukt dat nooit. En waarom staat dan op de bus tussen de lagen door 6 uur drogen en licht opschuren als het in een keer dekt… Bij het schuren van een stukje stukwerk ging het fout, de zool van mijn oude gammamuis gaf de geest. Gelukkig kon ik een Worx machientje goedkoop, met 25 % korting op de kop tikken bij de Praxis. Dicht in de buurt en ik kon zo weer aan de slag. De temperaturen waren dan ook en stuk aangenamer dan in het vorig weekend, toen was het nog afzien.
Maar goed alles in acht genomen, en buiten dat ik een nieuwe (muis)schuurmachine moest kopen heb ik het weekend goed besteed.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

  1. Op een of andere manier kan ik met mijn telefoon niet goed reageren, soms wel, soms niet. Maar je snapt vast wel dat ik genoten heb van de prachtige foto’s van Jeslynn. vooral die op de bank. Wat een plaatje!

  2. Ria van Felius

    zolang je er een goed gevoel aan overhoudt is het goed. Dat vandie verf snap ik ook nooit, of het moet een onderhoudslaag over dezelfde kleur heen zijn. Mooie foto’s weer van je kleine meid.

  3. Goede morgen Sjoerd. Torens bouwen, stukadoren verven je hebt een druk weekend gehad, maar je zult ook weer voldaan naar je werk kunnen kijken. Jeslynn is er moe van geworden zie ik wel nou dan is het ook heerlijk om even een dutje op de bank te doen.
    Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.